Dumitru Dragomir știe cine va fi antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „Reghecampf și Petrescu sunt învățați la bani mulți”

Mihai Rosoiu 20.12.2020, 12:47
Dumitru Dragomir știe cine va fi antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „Reghecampf și Petrescu sunt învățați la bani mulți”

Dumitru Dragomir știe cine va fi antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova. În direct, la Digi Matinal, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal și-a testat, încă o dată calitățile de „oracol”. Situația delicată în care se află Universitatea Craiova a fost caracterizată în stilu-i caracteristic de Dragomir, care a găsit soluția ideală pentru banca tehnică.

Mitică Dragomir a ales antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova

Dragomir a analizat șansele fiecărui tehnician luat în calcul pentru a pregăti formația din Bănie în viitor. Pe rând, omul de fotbal a exclus variantele Reghecampf, Dan Petrescu și Walter Zenga. Despre toți aceștia, Mitică Dragomir crede că sunt foarte scumpi. În opinia acestuia, cele trei nume vehiculate nu pot ajunge la Craiova din cauza banilor:

„Petrescu și Reghecampf nu vor veni. Ei sunt învățați cu bani mulți și e greu să îi aduci pe 200.000 de euro pe an când ei iau 2 milioane de euro. Și Zenga e un antrenor bun”, a spus Dragomir, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

Universitatea Craiova caută de zor variante pentru banca tehnică după ce Cristiano Bergodi a decis să plece. Deși de numele italianului se leagă cea mai mare performanță a Craiovei din ultimii zeci de ani, acesta a fost îndepărtat.

Corneliu Papură, mantaua de vreme rea a Universității, s-a întors pe „Ion Oblemenco” pentru a pregăti echipa până la sfârșitul anului, cel mai probabil.

Nume surpriză anunțat de Mitică Dragomir

Duminică dimineață, Dumitru Dragomir a înaintat o variantă neașteptată pentru postul de „principal” al Științei. Sorin Cîrțu este numele rostit de Dragomir în direct, la Digi Sport:

„Papură este un antrenor bun, dar e greu să reziști acolo dacă ești craiovean. E foarte greu să răzbești în satul tău, te mănâncă vecinii. Cel mai bun ar fi Sorin Cârțu, dar are și el o vârstă acum”, este de părere Dragomir.

Sorin Cîrțu este varianta propusă de Dumitru Dragomir
Sorin Cîrțu este varianta propusă de Dumitru Dragomir

O altă glorie a Craiovei propus pentru a antrena Universitatea

Aurel Țicleanu a vorbit șila rându-i despre situația incertă de la Universitatea Craiova. Fostul component al grupării oltene are o variantă pentru funcția de tehnician pe „Ion Oblemenco”. În opinia lui Țicleanu, cel mai potrivit ar fi Emil Săndoi, actualul antrenor al Chindiei Târgoviște:

„Sunt lucruri de pus la punct la Craiova, au luat niște note false, amărăciunea e mare. Sorin Cârțu trebuie să fie director tehnic, Săndoi nu poate să lipsească de acolo. Astăzi, dacă nu faci echipă, poți să ai ce individualități vrei. Săndoi n-o fi bun în Oltenia? E bun doar afară? Aici e problema”, a spus fostul component al Craiovei Maxima.

Mitică Dragomir știe cine va fi antrenorul perfect pentru Unviersitatea Craiova. Aurel Țicleanu, de asemenea. Rămâne de văzut la ce nume se vor opri șefii formației oltene în viitorul apropiat.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe