Încă un ”colos” din Anglia intră în cursa pentru Haaland. Îl vor chiar din iarna asta!

Radu Bordei 04.01.2021, 18:07
Încă un ”colos” din Anglia intră în cursa pentru Haaland. Îl vor chiar din iarna asta!

Încă un colos aleargă după Haaland. Atacantul norvegian este unul din cei mai doriți jucători din Europa. La 20 de ani, evoluțiile sale au impresionat pe toată lumea și este tot mai greu pentru Dortmund să îl păstreze încă un sezon.

Gruparea germană va face o afacere excelentă cu tânărul fotbalist. Adus pentru 20 de milioane în urmă cu un an, Halaand valorează cel puțin 100 de milioane. Este cea mai mare creștere a cotei unui fotbalist din ultimul timp.

Încă un colos aleargă după Haaland.

Marile grupări din Europa sunt îndrăgostite de el. Real Madrid l-a pus pe listă, alături de Kylian Mbappe. Din Anglia, aproape toate grupările importante îl admiră. Manchester City îl vede ca înlocuitorul perfect pentru Kun Aguero, dar se pare că vecina din oraș United, este favorită. Englezii pregătesc deja o oferta tentantă pentru Dortmund. Chiar dacă nu duc lipsă de bani și nu ar dori să vândă, șefii Borussiei ar putea fi tentați să accepte.

Norvegianul are contract cu Mino Raiola, controversatul agent al lui Paul Pogba sau Zlatan Ibrahimovic. Acesta a impus o clauză de 75 de milioane de euro, valabilă din 2022. Cum cota fotbalistului a explodat, Borussia ar putea fi tentată ca să nu piardă bani anul viitor.

Ole Gunnar Solskjaer îl așteaptă pe norvegian la United

United, opțiunea cea mai bună

Dacă United ar oferi în jur de 100 de milioane de euro, atunci șefii nemților probabil vor accepta. Cele două cluburi au mai negociat îna ceastă vară pentru Jadon Sancho, dar nu a ieșit nimic. United a refuzat să plătească 100 de milioane de euro pentru tânărul internațional englez.

„Diavolii” par bucuroși că nu au plătit atât pe Sancho, dar sunt dispuși să facă eforturi pentru Haaland. Rămâne de văzut cum vor negocia cu Raiola, mai ales că agentul este certat cu conducerea britanicilor din cauza lui Paul Pogba. Clubul n-ar mai lucra cu Raiola, dar pentru Halaand, se va găsi o cale de mijloc.

Sportivul anului în Norvegia

Halaand este idol și la el în țară. A fost ales sportivul anului și nu este de mirare.

Norvegianul este o adevărată „mașină de goluri”. În acest sezon are deja 17 goluri în 14 meciuri. În Liga Campionilor a devenit cel mai tânăr fotbalist care a ajuns la 16 reușite în această competiție. Și asta în doar 12 meciuri, mai bine ca Ruud van Nistelrooy. Olandezul reușise aceeași performanță în 19 partide.

Naționala României a simțit pofta de gol a lui Haaland. Atacantul a marcat un hattrick în victoria categorică, 4-0, obținută la Oslo împotriva naționalei lui Rădoi.

Urmăriți Playsport.ro și pe