Încă un tricolor a picat la datorie! E suspect de ruptură musculară după meciul cu Bosnia

Dragos Stefanescu 08.06.2022, 16:38
Încă un tricolor a picat la datorie! E suspect de ruptură musculară după meciul cu Bosnia

Naționala României a pierdut și în fața Bosniei, scor 0-1, în runda a doua din Liga Națiunilor. ”Tricolorii” au bifat astfel a doua înfrângere consecutivă în această competiție. După ce Iulian Cristea s-a accidentat grav în meciul cu Muntenegru, Edi Iordănescu are parte de o nouă veste proastă. Denis Alibec a resimțit dureri în finalul meciului de la Zenica și este suspect de ruptură musculară.

O nouă pierdere pentru Edi Iordănescu. Denis Alibec este suspect de ruptură musculară

Naționala României a început extrem de prost campania din Liga Națiunilor. În primul meci, ”tricolorii” au pierdut lamentabil în fața reprezentativei din Muntenegru. Marți seară, România a înregistrat a doua înfrângere consecutivă. Elevii lui Edi Iordănescu au făcut un meci bun în fața Bosniei, dar au pierdut la limită, scor 0-1.

Cum cele două înfrângeri dureroase parcă nu erau de ajuns, Edi Iordănescu a primit și alte vești foarte proaste. La prima fază a meciului de la Podgorica, Iulian Cristea s-a accidentat după o lovitură la genunchi și a părăsit terenul câteva minute mai târziu. Accidentarea fundașului de la FCSB este din păcate mai gravă decât se preconiza. Medicii au constatat că Iulian Cristea a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior. Astfel, el va lipsi de pe teren aproximativ 6 luni.

Finalul partidei de la Zenica a fost cu ghinion pentru Edi Iordănescu. În minutul 84, Denis Alibec a încercat să intercepteze o pasă a lui Octavian Popescu și a resimțit o durere în zona femurului. Atacantul a jucat în ultimele 10 minute mai mult într-un picior, dar nu mai avea cine să-l înlocuiască. Conform Gsp.ro, Alibec este suspect de ruptură musculară. În această situație sunt șanse foarte mari ca atacantul  să lipsească în următoarele două meciuri ale României în Liga Națiunilor.

Edi Iordănescu, impresionat de atitudinea lui Alibec. ”Cinste lui, a alergat și într-un picior”

Efortul pe care l-a făcut Denis Alibec în ultimele 10 minute ale meciului cu Bosnia l-a impresionat pe Edi Iordănescu. La finalul partidei de la Zenica, selecționerul a lăudat devotamentul lui Alibec.

Am avut și ghinion, Alibec intră și e suspect de ruptură. Cinste lui, a alergat și într-un picior, a încercat să ne ajute. O să cred în ei necondiționat, atât timp cât există atitudine și determinare”, a zis Edi Iordănescu.

Octavian Popescu și Denis Alibec, conflict deschis cu suporterii, la finalul meciului de la Zenica

În meciul pierdut de România cu Muntenegru, scor 0-2, Octavian Popescu nu a fost folosit deloc. La Zenica, jucătorul lui FCSB a fost trimis pe teren în ultimele 15 minute ale partidei, dar nu a avut reușite notabile.

La finalul partidei, ”tricolorii” au mers să-i salute pe cei aproximativ 200 de fani care au însoțit naționala României. Dezamăgiți de rezultatele slabe ale echipei, fanii le-au făcut mai multe reproșuri jucătorilor, iar unii dintre ei chiar au înjurat. Unul dintre fotbaliștii luați în colimator de fanii supărați a fost Octavian Popescu. Conform As.ro, mijlocașul lui FCSB nu a acceptat apostrofările fanilor și a sărit la bătaie. Încidentul a fost însă aplanat imediat de Vlad Chiricheș. Denis Alibec a avut și el un schimb de replici dure cu fanii români, conflictul izbucnind încă de la meciul cu Muntenegru.

Singurul jucător aplaudat de suporteri a fost Florin Niță. Portarul naționalei a avut o nouă evoluție bună în ciuda rezultatului dezamăgitor.

Urmăriți Playsport.ro și pe