Începe era galactică la FCSB. Cum urmează să arate primul „11” al lui Iordănescu

Dragos Stefanescu Brădescu Alexandru 07.09.2021, 17:55
Începe era galactică la FCSB. Cum urmează să arate primul „11” al lui Iordănescu

Odată cu instalarea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, Gigi Becali este hotărât să facă din FCSB o adevărată forță. După ce a reușit câteva transferuri spectaculoase, se poate spune că începe era galactică la FCSB.

Începe era galactică la FCSB

După ce l-a adus pe Edi Iordănescu pe banca tehnică a echipei, Gigi Becali a început o adevărată ofensivă pe final de mercato. Primele lovituri reușite de FCSB, au fost trabsferurile lui Claudiu Keșeru și Valentin Gheorghe. După ce l-a vândut pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray, FCSB-ul avea nevoie de un jucător de creație. Constantin Budescu a fost principala țintă a roș-albaștrilor. Transferul acestuia a fost facilitat și de situația în care Budescu rămăsese liber de contract.

Cu aceste trei veniri, Edi Iordănescu va avea la dispoziție un lot de jucători care poate rivaliza lejer cu cel al CFR-ului. În primă fază tehnicianul nu va putea alinia cel mai bun ”11” pe teren. absențele lui Florinel Coman și Florin Tănase vor atârna greu în ecuația meciurilor din Liga 1. După ce vor reveni și cei doi, Iordănescu va avea o misiune dificilă în alcătuirea primului ”11”.

Echipa de start a FCSB-ului va fi una cu adevărat galactică, anunțându-se una dintre pretendentele certe la lupta pentru titlu.

Vlad – Crețu, Miron, Vinicius, S. Șerban – Ov. Popescu – Olaru, Budescu, Fl. Coman – Keșeru, Fl. Tănase

Aceasta ar putea fi echipa aliniată de Edi Iordănescu pentru meciurile din Liga 1.

Constantin Budescu a revenit la FCSB

După ce s-a despărțit de formația Damac, Constantin Budescu a demarat negocierile cu o echipă din Qatar. În ciuda negocierilor, mutarea la formația qatareză a picat iar de acest fapt a profitat Gigi Becali care a venit cu o propunere propunere foarte bună.

Se pare că Becali i-a propus lui Budescu un contract cu un salariu de 20.000 de euro lunar. Salariul propus este unul mare față de nivelul obișnuit din Liga 1. Deși avea o ofertă mai bună din străinătate, Budescu a preferat să accepte propunerea primită de la Gigi Becali și să revină la FCSB.

Constantin Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017-2018. În această perioadă, Budescu a fost cel mai bun fotbalist al echipei antrenate atunci de Nicolae Dică. Budescu a evoluat în 37 de meciuri în toate competițiile, a marcat 14 goluri, reușind să ofere și 12 pase decisive.

După anul excelent avut la FCSB, Gigi Becali l-a vândut pe Budescu în Arabia Saudită, la Al Shabab, pentru suma de 2,5 milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe