Clauza secretă pe care Constantin Budescu a avut-o în contractul cu FCSB. Informațiile au ieșit la iveală

Dragos Stefanescu 28.11.2022, 10:51
Clauza secretă pe care Constantin Budescu a avut-o în contractul cu FCSB. Informațiile au ieșit la iveală

Constantin Budescu este în prezent jucătorul celor de la Petrolul. Mijlocașul nu a uitat însă perioada petrecută la FCSB. Budescu a dezvăluit recent ce clauză specială a avut în contractul cu formația roș-albastră.

Constantin Budescu a dezvăluit ce clauză specială a avut în contractul cu FCSB

După o perioadă destul de lungă în care a fost accidentat, Constantin Budescu (33 de ani) a revenit la echipa sa de suflet, Petrolul. El nu a uitat însă cea de a doua sa aventură de la FCSB.

Budescu a semnat cu FCSB în vara anului 2021 un contract valabil pentru un an și jumătate. Evoluțiile sale au fost sub așteptări și astfel despărțirea de formația roș-albastră s-a produs destul de rapid. Plecat totuși de la FCSB pe ușa din dos, Budescu nu pare să aibă resentimente. Din contră, el a dezvăluit că păstrează legătura cu mai mulți jucători de la FCSB dar și cu persoane din staff-ul echipei. În plus, Budescu a explicat că a avut o clauză specială în contract conform căreia era liber să plece în perioadele de transferuri.

Mă știu cu majoritatea de la FCSB, inclusiv cu jucătorii de acolo, cu oamenii din staff. Vorbim când avem ocazia. Am rămas prieten cu toți cei pe care i-am cunoscut la echipele unde am fost. De ce să rămân cu un gust amar? Știam unde merg, ce fac și inclusiv ce o să fac, înainte să reziliez cu ei. Am vorbit de la început, chiar dacă am semnat pe un an și jumătate. Eu aveam clauză că pot pleca în orice perioadă de transferuri.

Eram conștient de ce am de făcut. Motivat am fost tot timpul, chiar dacă s-au mai spus alte lucruri la televizor (n.n. râde). În orice domeniu, nu doar în fotbal, dacă nu faci ceea ce îți place, nu iese ce îți dorești”, a spus Constantin Budescu, pentru ProSport.

Budescu vrea să revină la naționala României

După ce a semnat cu Petrolul, Constantin Budescu și-a stabilit obiectivele pentru viitorulapropiat. El vrea să aibăevoluții cât mai bune la formația ploieșteană și să revină în circuitul echipei naționale a României.

Nu știi niciodată ce se poate întâmpla. Eu mai am de jucat mult, și dacă o să am evoluții bune probabil că o să ajung din nou la echipa națională. Dar, prima dată trebuie să joc bine aici, la echipa de club, pentru că vin după o perioadă grea, după o accidentare destul de serioasă și sper ca de la anul să fie totul în regulă.”, a declarat Budescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe