Începe revoluția la FCSB, în frunte cu războinicul Meme Stoica! Managerul va avea noi atribuții: „Am lăsat echipa fără scut!”

Moldoveanu Camelia / 26.05.2021, 15:18
Începe revoluția la FCSB, în frunte cu războinicul Meme Stoica! Managerul va avea noi atribuții: „Am lăsat echipa fără scut!”

FCSB a pierdut titlul și în acest an, lucru care nu poate decât să-l macine pe Meme Stoica. După înfrângerea suferită în fața celor de la CFR Cluj, echipa lui Gigi Becali urmează să aibă parte de o revoluție. Unde crede managerul că a fost problema.

Meme Stoica, managerul FCSB, dă vina mai mult pe factorii externi

Meme Stoica anunță revoluție la FCSB
Meme Stoica anunță revoluție la FCSB

Managerul clubului FCSB a făcut o analiză a sezonului care doar ce s-a încheiat și a tras câteva concluzii. Gigi Becali i-a reproșat acestuia că nu a mai apărut public de când „roș-albaștrii” s-au văzut înfrânți de CFR Cluj, reproș care a dus la o postare lungă pe Facebook. Din punctul de vedere a lui MM Stoica, dacă meciurile s-ar fi jucat pe Arena Națională și s-ar fi arbitrat corect, jocul echipa de pe locul doi ar fi avut altă soartă.

A fost un sezon extrem de dificil. Faptul că n-am avut posibilitatea să jucăm meciurile importante pe Arena Națională (din cele 6 cu CFR, Craiova, Sepsi am jucat doar unul în care am spulberat campioana chiar și fără Dennis Man) a contat enorm. Așa cum au contat și Covidul (care ne-a scos din Europa), blestemul accidentărilor, Kovacs (cu CFR, Viitorul, Craiova), Popa (cu Sibiul), Călin (la Sf Gheorghe). În condiții normale, sau măcar cu VAR, cred că am fi reușit să câștigăm titlul chiar și fără Man și Coman.

Sigur, și noi am făcut greșeli. Le-am conștientizat, încercăm să nu le repetăm.

Despre plusuri nu e cazul să vorbim acum, deși au fost, doar dacă ne gândim la apariția lui Octavian Popescu. Dezamăgirea e mare și poate fi ștearsă doar dacă ne vom califica în grupe și/sau vom domina categoric întrecerea internă.”, a explicat MM.

Gigi Becali nu se consultă cu MM când vine vorba de transferuri sau antrenori

Mihai Stoica a ținut să nege speculațiile potrivit cărora ar lucra cot la cot cu Gigi Becali pentru strategia FCSB. Cu toate acestea el a subliniat că susține în totalitate staff-ul tehnic. El se ocupă, din câte declară, doar cu organizarea și de monitorizarea Academiei. Meme promite o revenire în forță în peisajul media.

Despre activitatea mea, care a devenit un subiect foarte mediatizat, vreau să fiu foarte clar. Nu sunt implicat deloc în politica de transferuri, nici în numirea antrenorului. Asta nu înseamnă că nu sprijin 100% staff-ul tehnic și absolut toți jucătorii care compun lotul, așa cum am făcut-o mereu în cei aproape 30 ani de carieră. În rest, mă ocup doar de organizare și de monitorizarea jucătorilor din academie pe care-i consider de perspectivă.

Promit însă suporterilor că din prima zi a sezonului viitor – sau poate chiar mai devreme – voi reveni în peisajul media, mai ales că patronul mi-a adus la cunoștință că nu va mai discuta deloc cu presa. Mi s-a reproșat, pe bună dreptate, că am lăsat echipa fără scut. Asta nu se va mai întâmpla!”, a scris Meme Stoica pe Facebook.