Incident teribil în Turcia! Starul Galatei este în stare gravă, după ce o petardă i-a explodat în mână!

Radu Bordei 01.01.2021, 21:00
Incident teribil în Turcia! Starul Galatei este în stare gravă, după ce o petardă i-a explodat în mână!

Starul Galatei este în stare gravă, după un incident teribil, petrecut în noaptea dintre ani. Încercarea lui de a da cu petarde s-a terminat dramatic. Acum cariera fotbalistului este în pericol.

Omar Elabdellaoui, internațional norvegian, a suferit răni grave după ce o petardă i-a explodat în mână. Fotbalistul este conștient, poate comunica cu personalul medical, dar vederea i-ar putea fi afectată.

Starul Galatei este în stare gravă

Fotbalistul a ajuns de urgență la spital, după ce petarda i-a explodat în mână. Norvegianul sărbătorea, alături de câțiva prieteni, intrarea în noul an. Din păcate, pentru el 2021 a început cum nu se poate mai prost.

Pentru că a suferit răni grave în urma accidentului, jucătorul a fost supus unei intervenții chirurgicale. Asta pentru a-i salva vederea, grav afectată.

Fatih Terim a dat fuga la spital

Vestea a bulversat pe toată lumea de la club. Vicepreședintele Galatei, Abdurrahim Albayrak, dar și antrenorul Fatih Terim au mers imediat la spital. Lor li s-a alăturat și căpitanul Arda Turan, îngrijorat de starea colegului de la echipă.

Vicepreședintele celor de la Galatasaray, Abdurrahim Albayrak, a venit de urgență la spitalul unde este internat Omar

„Este un mare păcat, suntem șocați. Este sufletul nostru, o parte din familia Galatasaray. Sperăm să fie bine” au declarant oficialii clubului.

Aceștia au condamnat și apariția unor poze în care era înfățișat Omar după producerea accidentului. Fotografiile au șocat multă lume.

„Este tată a 3 copii. Nu este nevoie de astfel de fotografii. Știu că milioanele de fani ai Galatei vor să vadă ce se întâmplă, dar nu este nevoie de așa ceva” a spus vicepreședintele Galatei.

Cariera în pericol?

Din fericire, starea fotbalistului nu s-a agravat, iar viața nu îi este în pericol. Totuși, nu se știe exact cât de grave au fost rănile suferite la ochi și acest fapt îi poate afecta cariera de fotbalist.

Președintele grupării de pe Bosfor, Mustafa Cengiz, s-a arătat rezervat în privința stării lui Omar.

„Este mult mai bine, asta este vestea bună. Din păcate trebuie să așteptăm o sătămână sau două ca să vedem cum evoluează situația. Rănile la ochi sunt delicate”

Președintele a detaliat și incidentul care a declanșat această situație. Se pare că Omar ar fi vrut să protejeze copiii de petarde și de aici s-a întâmplat evenimentul nefericit.

Pentru Galatasaray, pierderea lui Omar este o lovitură. Cim Bom este lider, la 1 punct în fața celor de la Beșiktaș și la 2 de echipa lui Marius Șumudică, Gaziantep.

Urmăriți Playsport.ro și pe