Incidente între Shakira și Gerard Pique. Fotbalistul de la FC Barcelona a plecat de la negocierile cu soția sa

Giosanu Catinca 16.09.2022, 17:09
Incidente între Shakira și Gerard Pique. Fotbalistul de la FC Barcelona a plecat de la negocierile cu soția sa

Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) s-au revăzut pentru a pune la punct detaliile legate de copii. Fostul cuplu trebuie să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu cei doi minori, având în vedere că artista vrea să se stabilească într-o altă țară, iar sportivul și-a refăcut viața alături de o femeie cu mult mai tânără decât cântăreața columbiană.

Shakira, lăsată cu buza umflată!

Gerard Pique stă prost cu nervii. Fotbalistul legitimat la FC Barcelona a cedat și a plecat de la negocierile cu artista. Jurnaliștii din străinătate l-au surprins pe fundașul central catalan în timp ce părăsea clădirea în care au avut loc negocierile în privința custodiei copiilor.

Gerard Pique a spus ”destul” și a plecat de la ultimele negocieri cu Shakira.”, transmite presa din Spania, care a publicat și câteva fotografii de la întâlnire.

Cei doi foști parteneri au venit separat la negocieri. După cum era de așteptat, au plecat tot separat, însă fotbalistul a părăsit primul clădirea.

”Fotbalistul s-a săturat de seria de amânări și de discuții interminabile în tentativa de a ajunge la un acord”

Jucătorul celor de la FC Barcelona pare că s-a săturat de atâtea discuții. Efectiv el a refuzat să mai participe la întâlnire, fără să ofere vreo explicație. Avocații săi au rămas în continuare în sala unde se purtau negocierile, chiar dacă sportivul a plecat. În birou se aflau și cei care o reprezintă pe faimoasa Shakira. Cele două părți au încercat să ajungă la un acord, însă fără succes.

Fotbalistul a plecat de la întâlnirea în care cei doi ar fi trebuit să ajungă la un acord în privința custodiei copiilor. Avocații lui vor face tot posibilul să nu se ajungă la un proces. A fost ‘ultimul cartuș’ și procesul nu mai pare acum așa departe.

Întâlnirea a fost programată la ora 18:00, iar Shakira a ajuns la 18:15, însoțită de avocații ei, Pilar Mane și Diego Munoz. Gerard Pique ajunsese cu 10 minute mai devreme. Niciunul dintre ei nu a dat declarații. Dacă relația dintre cei doi s-a răcit în ultima vreme, acum a ajuns aproape de 0 grade.

La ora 19:50, adică la o oră și jumătate de la startul întâlnirii, Gerard Pique s-a ridicat și a plecat. Fotbalistul s-a săturat de seria de amânări și de discuții interminabile în tentativa de a ajunge la un acord.

Au fost întâlniri, s-a discutat despre clauze, au fost oferte și contraoferte. Pique s-a ridicat de la masă și a plecat nervos. N-a fost nicio cale de a-l convinge să rămână în birou.”, mai arată cei de la ”La Vanguardia”.

Cum a reacționat artista

Dacă Gerard Pique a părăsit biroul unde s-au purtat negocierile la ora 19:50, artista columbiană a plecat abia la ora 21:00. Ea a fost așteptată de jurnaliști, care sperau să obțină o reacție din partea sa.

La puțin timp după ora 21:00, Shakira a plecat și ea, alături de avocații. În acel moment, zeci de fani și de jurnaliști o așteptau în fața birourilor. Deși aceasta ar fi trebuit să fie ultima întâlnire dintre părți, finalul a fost o ruptură și mai urâtă. Totuși, există încă o mică posibilitate de a evita procesul pentru custodia lui Milan și a lui Sasha.”, mai scrie sursa citată mai sus.

Urmăriți Playsport.ro și pe