Scandal la bară cu Shakira și Pique. Divorțul devine tot mai apăsător, aspecte ce fac deliciul presei mondene stau să iasă

Giosanu Catinca 29.08.2022, 08:37
Scandal la bară cu Shakira și Pique. Divorțul devine tot mai apăsător, aspecte ce fac deliciul presei mondene stau să iasă

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după o relație îndelungată, iar cei doi își dispută acum viitorul celor doi copii pe care îi au împreună. Fundașul celor de la FC Barcelona a spus în mai multe rânduri că este gata să se mute la Miami, în cazul în care arstista se va stabili acolo. Acum, însă, el se luptă pentru a o împiedica pe cântăreață să plece din Barcelona cu cei doi băieți.

Shakira și Gerard Pique, dispută în privința copiilor

Cântăreața columbiană a confirmat despărțirea de Gerard Pique, pe 4 iunie 2022, după 12 ani de relație. De atunci, cei doi au încercat să ajungă la un acord privind termenii separării.

Presa din Spania notează că sunt șanse mari ca Milan și Sasha să rămână în Barcelona, cel puțin în acest an. Fotbalistul a sperat că o va face pe fosta sa parteneră să se răzgândească. Însă Shakira e de neclintit. Ea nu vrea sub nicio formă să rămână în Barcelona, mai ales să Pique s-a afișat în mod public cu noua parteneră, Clara Chia Marti.

Shakira l-a asigurat pe Pique că va putea să îi viziteze pe cei doi copii oricând dorește. Fundașul Barcelonei crede însă că părinții lui vor fi foarte afectați în cazul în care cei doi minori își vor schimba domiciliul și nu vrea ca ei să sufere.

Cum se răzbună Pique pe Shakira

Gerard Pique ar fi apelat la avocați pentru a opri pe Shakira să plece cu cei doi copii din Barcelona. Milan și Sasha sunt acum acasă la fotbalist. Ei vor începe noul an școlar în Barcelona. Nu se știe însă dacă îl vor termina în același loc.

Fundașul spaniol a avertizat că nu va ceda la negocieri în privința rămânerii celor doi copii la Barcelona, potrivit presei spaniole.

De partea cealaltă, avocatul Shakirei ar putea să obțină în instanță dreptul exclusiv asupra copiilor și libertatea de a decide unde vor locui aceștia, în funcție de rezidența artistei.

Sasha și Milan au călătorit vara aceasta în SUA (San Diego, Los Angeles) și Mexic alături de mama lor. Ei au revenit recent în Barcelona, iar următoarele zile vor locui alături de Gerard Pique.

De ce nu o suportau colegii lui Gerard Pique pe faimoasa Shakira

Shakira a transmis că va pleca împreună cu cei doi copii în Statele Unite imediat după anunțul despărțirii.

Jurnalista Lorena Vázquez a dezvăluit motivul real pentru care a decis să se stabilească în Miami. Se pare că artista nu are prieteni în Barcelona. Acesta ar fi unul dintre motivele pentru care vedeta vrea să își schimbe domiciliul.

Toți cei din anturajul lui Pique o știau pe Shakira drept «La Patrona» (n.r- Patroana) pentru că nu avea o atitudine plăcută față de prietenii fotbalistului. Nu s-a împrietenii cu amicii de-o viață a lui Pique, nici cu celelalte soții alte jucătorilor Barcelonei. Asta a fost o problemă pentru cuplu încă de la început.

Shakira a arătat de multe ori că nu se simte bine în Barcelona, unde nu are foarte mulți prieteni. Cea mai bună prietenă a ei era mama lui Pique, cu care acum nu mai are o relație bună. Vrea să evite presa și crede că cea mai bună modalitate este să se mute la Miami. Nu mai are nicio legătură cu Barcelona.”, susțin spaniolii de la Marca.