Incidente la prezentarea jucătorului adus de Cosmin Olăroiu. Un leu i-a dat bătăi de cap lui Manolas

Bordei Radu 29.09.2022, 20:21
Incidente la prezentarea jucătorului adus de Cosmin Olăroiu. Un leu i-a dat bătăi de cap lui Manolas

Cosmin Olăroiu își freacă mâinile de fericire. Șefii de la echipă i-au adus un jucător de mare valoare: fostul fundaș de la Napoli sau Roma, Kostas Manolas. Grecul a avut mari emoții la prezentarea oficială, un leu l-a speriat tare.

Ce a pățit noul jucător al lui Cosmin Olăroiu. Manolas a trecut prin mari emoții

Grecul de 31 de ani a ales să meargă la gruparea pregătită de Cosmin Olăroiu, Al-Sharjah. Jucătorul este al treilea mare transfer al verii. Fundașul adus de la Olypiakos se alătură lui Paco Alcacer și Miralem Pjanici, fotbaliști care aparțin de Barcelona. Cosmin Olăroiu are, astfel, un lot cu care să spere la performanțe importante.

Manolas a avut parte de un incident care a devenit viral, la prezentarea oficială. Șeicii au decis ca jucătorul să fie prezentat alături de un leu, simbolul clubului. Felina a avut, însă, o reacție neașteptată. A părut să se repeadă la fotbalist iar acesta s-a speriat și a plecat imediat de lângă animal. Clipul a atras multe comentarii în spațiul virtual, fanii s-au amuat de pățania fotbalistului.

Campanie de transferuri spectaculoasă reușită de echipa antrenorului român

Internațional grec cu 42 de apariții și un gol în prima reprezentativă, Manolas a evoluat în ultimii opt ani în fotbalul italian.

În august 2014, el a fost transferat de AS Roma pentru 15.000.000 de euro, iar în iulie 2019 a făcut pasul la Napoli, pentru 36.000.000 de euro. În ianuarie 2022, el a revenit în Grecia, la Olympiakos, pentru doar 2.500.000 de euro. Dar nu a rămas mult timp nici acolo și a trecut în Emirate.

Kostas Manolas la Sharjah FC, afacere confirmată! El a semnat un contract valabil până în iunie 2024. De asemenea, i s-a transmis că va avea și o opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Olyimpiacos are un acord total cu Sharjah pentru a-l lăsa pe Manolas să plece. Clubul este bucuros că îi economisește salariul”, a transmis Fabrizio Romano, pe Twitter.

Al-Sharjah are 3 victorii din tot atâtea partide și este la egalitate cu Al-Jazira, formație pentru care evoluează Florin Tănase.

Miralem Pjanic și Paco Alcacer și-au pus deja amprenta asupra jocului echipei. Alcacer are trei goluri marcate pentru Al-Sharjah și o pasă decisivă, în timp ce Pjanic a oferit un assist în runda precedentă.

Am decis să încep cu Pjanic după ce m-am asigurat că este gata să participe. Și, într-adevăr, el i-a ajutat pe jucătorii cu experiența sa înaltă pe teren. Am fost încrezător în capacitatea lui de a oferi un plus care să contribuie alături de colegii săi la victorie.

Având în vedere capacitățile sale, este un jucător profesionist care poate face diferența oricând. Noi am avut avantajul, iar victoria este importantă pentru noi toți și suporterii noștri. Sper să continuăm tot așa”, a declarat Cosmin Olăroiu, potrivit 24.ae.