Cosmin Olăroiu e în extaz după ultimul meci al echipei sale. Noua achiziție de la Al Sharjah a avut un debut perfect

Robert Zanfir 10.09.2022, 21:13
Cosmin Olăroiu e în extaz după ultimul meci al echipei sale. Noua achiziție de la Al Sharjah a avut un debut perfect

Miralem Pjanic (32 de ani) a debutat cu gol pentru echipa lui Cosmin Olăroiu (53 de ani). Al Sharjah a trecut cu 3-0 de Bani Yas, echipă antrenată de Daniel Isăilă. La finalul partidei, antrenorul român a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului mijlocaș de la FC Barcelona.

Miralem Pjanic nu l-a lăsat pe Cosmin Olăroiu cu mâna întinsă. A răspuns chemării fostului antrenor de la FCSB, a lăsat Barcelona pentru banii arabilor, iar acum și-a trecut deja numele pe lista marcatorilor din Emirate. Nu înainte de a-i admira reușita fostului catalan, Paco Alcacer.

Cosmin Olăroiu, în extaz. Miralem Pjanic a debutat cu gol pentru Al Sharjah

Al Sharjah este lider în Emiratele Arabe Unite, după două etape jucate din campionat. Cosmin Olăroiu și compania au trecut de Bani Yas cu 3-0, prin golurile lui Pacol Alcacer, Pjanic și Luanzinho.

Una dintre surprizele partidei a fost Miralem Pjanic. Bosniacul nu doar că a fost titularizat la câteva zile de la transfer, dar a și marcat. A fructificat un penalty, în minutul 39. Imediat după partidă, Olăroiu s-a arătat extrem de încântat de prezența celor două vedete ale sale, Pjanic și Alcacer.

„Am decis să îl folosesc după ce am vorbit cu el și m-am asigurat că e apt de joc și i-a ajutat pe fotbaliști cu experiența sa.

Am avut încredere în abilitatea lui de a aduce un plus coechipierilor și să ajute în victoria echipei, ținând cont de calitățile sale. E un jucător profesionist, care poate juca la orice oră. Am avut avantaj, rezultatul este important pentru noi și pentru fani.

Paco Alcacer a demonstrat încă o dată că e un mare marcator și că e un mare plus pentru Sharjah”, a spus Cosmin Olăriu, potrivit site-ului 24.ae.

Pjanic a renunțat la 15 milioane de euro pentru a plecat de la Barcelona

Miralem Pjanic a ajuns la Barcelona în 2020, dar nu s-a impus în Catalunia. În sezonul trecut a fost împrumutat la Beșiktaș, iar Xavi nu l-a folosit deloc în acest campionat.

Conform radioului catalan „RAC 1”, Pjanic a plecat de la Barcelona fără a pretinde stingerea datoriei cubului blaugrana. Conform sursei citate, mijlocașul ar fi avut de primit 15 milioane de euro până la finalul contractului, bani la care a renunțat.

Metz, Lyon, Roma, Juventus, Barcelona și Beșiktaș sunt formațiile la care a evoluat Miralem Pjanic de-a lungul carierei

Urmăriți Playsport.ro și pe