Incredibil! Salah, van Dijk, Firmino și Thiago câștigă la Liverpool dublu față de Mane! Lista completă a salariilor de la campioana Angliei

Bordei Radu / 03.03.2021, 13:30
Incredibil! Salah, van Dijk, Firmino și Thiago câștigă la Liverpool dublu față de Mane! Lista completă a salariilor de la campioana Angliei

Salah, van Dijk, Firmino și Thiago câștigă la Liverpool dublu față de Mane! Se pare că diferențele salariale între staruri se întâlnesc și la marile grupări din afară, nu doar în Liga 1. Totuși, chiar și fanii cormoranilor sunt surprinși să vadă această diferență, mai ales când vine vorba de Mane.

Jurgen Klopp a construit o echipă redutabilă la Liverpool, care a câștigat Liga Campionilor și titlul în Anglia, în utlimii ani. Iar tripleta din atac, Sadio Mane, Mo Salah și Roberto Firmino a fost un element crucial pentru acest parcurs.

Salah, van Dijk, Firmino și Thiago câștigă la Liverpool dublu față de Mane

Presa din Anglia a dezvăluit salariile pe care le ridică principalele vedete din lotul celor de la Liverpool. Mo Salah este idolul fanilor de pe Anfield. Mijlocașul ofensiv egiptean a fost unul din cele mai bune transferuri din istoria clubului. De când a venit la Liverpool, egipteanul a fost principalul marcator al echipei. Evoluțiile sale l-au adus în atenția marilor echipe din Spania, Real și Barcelona. Acestea ar da orice să aibă un fotbalist atât de decisiv, iar africanul nu ar spune nu unui transfer.

Thiago Alcantara primește un salariu foarte bun la Liverpool

Salah câștigă 11,5 milioane de euro anual și mai este legat de Liverpool până în 2023. Egipteanul este cel mai bine plătit fotbalist al cormoranilor, iar conducerea clubului se gândește să îi ofere o mărire fotbalistului de 28 de ani, mai ales că este ademenit de alte grupări cu salarii de 20 de milioane de euro.

Puțin surprinzător, noul transfer, Thiago Alcantara are a doua remunerație, 11 miliaone de euro anual. Totuși mijlocașul a venit de la campioana Europei, unde era un element vital în echipă. Virgil van Dijk și Roberto Firmino sunt și ei aproape cu 10,5 milioane de euro salariu.

Mane este cu mult sub Salah și Van Dijk

Toată lumea a fost surprinsă însă de remunerația pe care o primește Sadio Mane. Senegalezul a fost unul din cei mai buni, dacă nu chiar cel mai eficient fotbalist al alb-roșiilor în sezonul trecut. De aceea salariul său, de doar 5 milioane de euro, jumătate din ce câștigă Salah sau Van Dijk, surprinde negativ.

Cum atacantul este și el pe lista multor echipe, este posibil ca cei de la Liverpool să ia măsuri, pentru a nu pierde un fotbalist de mare valoare. Mai ales în acest moment în care echipa suferă.

Din păcate pentru milioanele de susținători a grupării de pe Anfield, acest sezon este unul greu. Deși pe 1 ianuarie Liverpool era lider în Anglia, multiplele accidentări au provocat o cădere de formă și acum Liverpool se bate pentru prezența în Liga Campionilor.