Plecarea lui Salah de la Liverpool, confirmată de un apropiat al atacantului egiptean! Ruptura sfârșitului de an în Premier Legue

Mihai Rosoiu 21.12.2020, 11:52
Plecarea lui Salah de la Liverpool, confirmată de un apropiat al atacantului egiptean! Ruptura sfârșitului de an în Premier Legue

Fanii lui Liverpool din toată lumea ar putea primi cea mai proastă veste de Crăciun. Idolul lor, Mo Salah nu mai se simte bine în tricoul „cormoranilor” și ar dori să facă un pas într-o altă ligă, mai precis în Spania, la una din forțele Real Madrid sau Barcelona. Plecarea lui Salah de la Liverpool, confirmată de un apropiat al atacantului egiptean.

Mo Salah și Mohamed Aboutrika sunt de nedespărțit
Mo Salah și Mohamed Aboutrika sunt de nedespărțit

Plecarea lui Salah de la Liverpool e inevitabilă și e confirmată de un apropiat al atacantului

A  lăsat de înțeles asta, într-un interviu pentru publicația spaniolă AS, dar lucrurile par mai grave decât se aștepta cineva. Se pare că Salah nu mai se simte dorit la echipa cu care a luat Liga Campionilor și Premier League.

Acest lucru este confirmat și de fostul său coleg de la naționala Egiptului, Mohamed Aboutrika, cei doi având o relație apropiată. Fostul fotbalist, în vârstă de de 42 de ani, a confirmat temerile fanilor lui Liverpool, într-o discuție cu beIN Sports.

„Am vorbit cu el la telefon și este foarte supărat. Nu este fericit, mi-a și spus motivele, dar nu pot vorbi de ele în public. Pot confirma doar că un motiv a fost că nu a fost căpitan cu Midtjylland”, spune Aboutrika.

Egipteanul a confirmat că vrea să părăsească Anfield

Salah chiar a făcut public acest fapt, dezamăgit că și într-o partidă în care lipseau mulți titulari, nu a primit banderola, lucru la care visa. Klopp l-a preferat pe tânărul Alexander-Arnold.

Plecarea lui Salah de la Liverpool a fost confirmata
Plecarea lui Salah de la Liverpool a fost confirmata

Ruptura dintre Salah și Klopp pare mai importantă decât părea, mai ales că egipteanul a fost doar rezervă la ultimul meci, câștigat de campioana Angliei cu 7-0, pe terenul lui Crystal Palace. Chiar și așa, Salah tot a marcat două goluri, după ce a fost introdus pe teren. Klopp a motivat că a vrut să îl menajeze, dar Aboutrika nu crede varianta antrenorului.

„Cred că Liverpool se gândește să îl vândă, până la urmă și factorul financiar este foarte important. Salah le poate aduce mulți bani, iar el visează și la alte provocări. Sunt sigur că se gândește la Real sau Barcelona. Până la urmă, dacă era la Real Madrid, cu evoluțiile lui, sigur câștiga un Balon de Aur.” A concluzionat fostul internațional egiptean.

S-a stricat prietenia cu Jurgen Klopp?

Acesta a mai menționat că fanii englezilor trebuie să stea liniștiți, evoluțiile lui pe teren nu vor fi afectate indiferent de relația cu Klopp sau cu clubul englez. Acest lucru este evident, pentru că și în acest sezon Salah este printre primii marcatori din Anglia.

Plecarea lui Salah de la Liverpool, confirmată de un apropiat al atacantului egiptean. Rămâne însă de văzut dacă la vară Klopp va decide că este momentul ca Liverpool să înceapă reconstrucția, iar Salah să fie vândut pentru o sumă foarte mare.

Urmăriți Playsport.ro și pe