Îndrăgostită de fotbal? Loredana Groza, declarație pentru Edi Iordănescu.”Să nu te lași. Fii puternic!”

Giosanu Catinca 25.05.2022, 10:54
Îndrăgostită de fotbal? Loredana Groza, declarație pentru Edi Iordănescu.”Să nu te lași. Fii puternic!”

Edi Iordănescu a primit un mesaj surprinzător de la Loredana Groza. Faimoasa artistă i-a făcut o declarație antrenorului echipei naționale de fotbal a României. Cântăreața l-a încurajat, dar i-a dat și un sfat. Ce i-a transmis vedeta selecționerului Edi Iordănescu.

Loredana Groza, declarație inedită pentru Edi Iordănescu

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Vedeta a adoptat în urmă cu ani de zile cu stil de viaţă sănătos. Are grijă la dietă, însă practică și sport. Cântăreața a fost surprinsă de mai multe ori în sala de fitness. Cel mai mult îi plac antrenamentele cardio.

Unul dintre sporturile pe care le adoră este fotbalul. Nu îi place să îl practice, preferă să urmărească meciurile de la tv. Echipa ei favorită este naționala României. Ea este la curent ce se întâmplă cu lotul lui Edi Iordănescu, dar are încredere că tehnicianul va face treabă bună la națională.

Edi, îți doresc multă baftă, îți doresc să fii puternic, să nu te lași și în clipele grele să te gândești la tatăl tău, la ce ar fi făcut. Pune-ți această intenție și vei reuși. Baftă!”, a spus Loredana Groza, potrivit as.ro.

Ianis Hagi, prințul fotbalului românesc

Loredana Groza nu va rata partidele din luna iunie. Ea le-a urat încă de pe acum succes elevilor lui Edi Iordănescu.

Hai România! În fiecare zi.”, a spus Loredana Groza.

Cântăreața în vârstă de 51 de ani a vorbit și despre fiul lui Gheorghe Hagi. Ea l-a ridicat în slăvi pe mijlocașul lui Rangers, care se află în plin proces de recuperare după accidentarea suferită la începutul anului.

Ianis este un talent, un prinț al fotbalului românesc.”, a mai spus Loredana, pentru sursa citată mai sus.

Florinel Coman, vacanță de lux alături de iubită

Dacă Ianis Hagi depune eforturi pentru a reveni pe terenul de fotbal, Florinel Coman se bucură în aceste zile de vacanță. Vedeta lui FCSB a plecat împreună cu iubita sa în Grecia, după ce tânăra a spus ”DA”.

Fotbalistul a cerut-o de soție pe Ioana Timofeciuc. Și pentru că aceasta a acceptat, el i-a oferit cadou o vacanță de lux. Jucătorul legitimat la FCSB își răsfață iubita pe insula Thassos.

Partenera lui Florinel Coman a postat un videoclip pe contul de Instagram, în timp ce se plimba cu vaporul alături de celebrul fotbalist și prietenii lor.

Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au plecat în vacanță
Florinel Coman și Ioana Timofeciuc au plecat în vacanță
Urmăriți Playsport.ro și pe