Informație cu impact devastator! Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid? Italienii anunță marea plecare din Premier League

Gabriel-Alexandru Ioniță / 19.06.2022, 19:36
Informație cu impact devastator! Cristiano Ronaldo, înapoi la Real Madrid? Italienii anunță marea plecare din Premier League

Cristiano Ronaldo ar putea fi și în această vară în prim-planul unui transfer-șoc. După ce în urmă cu un an s-a întors la Manchester United, acum viitorul starului portughez ar putea fi legat de o nouă revenire spectaculoasă și neașteptată. De această dată la Real Madrid.

Jurnaliștii italieni au anunțat că sunt șanse mari ca Manchester United să îl piardă în această vară pe Cristiano Ronaldo, după doar un sezon

Italienii de la La Repubblica vorbesc despre faptul că Ronaldo nu ar face parte din planurile lui Erik ten Hag pe Old Trafford. Antrenorul olandez ar dori să pună la cale o reconstrucție și să pună în practică un stil de fotbal ofensiv, bazat pe posesie. Asemenea celui implementat cu mare succes la Ajax. Și se pare că starul lusitan în vârstă de 37 de ani nu este luat în calcule pentru acest plan al antrenorului olandez.

În acest context, sursa citată înaintează ipoteza conform căreia sunt șanse destul de mari ca Ronaldo să schimbe din nou echipa în această vară. Și chiar a lansat și câteva variante, extrem de interesante, referitoare la echipa unde și-ar putea continua portughezul cariera.

În primul rând, jurnaliștii italieni au anunțat că AS Roma visează în acest moment la aducerea lui Cristiano Ronaldo pe Stadio Olimpico. Jose Mourinho este fără îndoială un admirator al conaționalului său. Iar relația bună dintre ei, în special din perioada Real Madrid, ar putea reprezenta un atu important. În plus, Jorge Mendes, impresarul celor doi, ar susține această posibilă mutare.

Totuși, posibilitățile despre care se discută cel mai mult în acest moment sunt legate de o posibilă revenire a lui Ronaldo la una dintre fostele sale echipe. Iar „finala” s-ar da între Real Madrid și Sporting Lisabona. Sentimental, probabil că portughezul ar opta pentru a doua variantă. Sporting este clubul care l-a lansat practic în fotbalul mare, după ce l-a luat, la o vârstă foarte fragedă, de la Nacional Madeira.

De ce este varianta Real Madrid cea mai plauzibilă în acest moment

Totuși, toată lumea știe cât de ambițios este Cristiano Ronaldo și cât de mult își dorește să rămână la cel mai înalt nivel pentru cât mai mult timp posibil. Astfel, cea mai plauzibilă variantă luată în calcul în prezent este totuși cea a unei reveniri la Real Madrid.

Spaniolii de la Marca, apropiați de clubul de pe Santiago Bernabeu, au scris despre acest subiect și nu au exclus deloc această posibilitate. Ei au subliniat faptul că președintele Florentino Perez se află în căutare de noi forțe ofensive. După ce a dat greș în încercarea de a-l aduce pe Mbappe în capitala Spaniei. Iar, în contextul istoriei pe care Cristiano Ronaldo o are la clubul madrilen, o revenire a sa în tricoul blanco este mereu o variantă acceptată de toată lumea.

Decizie a instanței în procesul în care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol. Ce anunț a făcut judecătoarea care se ocupă de caz