Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Eric de Oliveira. Ce se întâmplă cu fostul star de la Mediaș

Olteanu Ștefan / 09.06.2022, 11:33
Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Eric de Oliveira. Ce se întâmplă cu fostul star de la Mediaș

Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Târgu Mureș, unde Eric de Oliveira (36 de ani) se află internat, a oferit informații de ultimă oră despre starea de sănătate a fostului atacant de origine braziliană. Din fericire, situația lui Eric s-a îmbunătățit vizibil și oficialul spitalului spune că totul este sub control.

„Se simte foarte bine și dorește să transmită un mesaj!”. Informații de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Eric de Oliveira

Eric de Oliveira a ajuns de urgență la spital, miercuri, 8 iunie, după ce a suferit un blocaj renal, iar acum au apărut informații de ultimă oră despre starea sa de sănătate.

Fostul mijlocaș brazilian, care este și cetățean român, a fost internat la Spitalul Clinic Jedețean din Târgu Mureș, unde a fost supus unor investigații amănunțite.

Deși starea sa nu era deloc una bună în momentul sosirii la secția de urgențe, Eric de Oliveira a fost stabilizat de medici și acum se simte mult mai bine.

Cele mai recente detalii au fost oferit de Mariana Negoiță, care este purtător de cuvânt al Spitalului din Târgu Mureș.

Ieri i s-a făcut o intervenție de angiografie. În acest moment este stabil, se simte foarte bine și dorește să transmită un mesaj. Spune că abia așteptă să mănânce sarmale. Asta a dorit să transmită. Am vorbit cu medicii în această dimineață. Pacientul este foarte bine în urma acestei intervenții. Este stabil, în regulă. Este cooperant, glumeț, stabil respirator, comunicativ. Chiar foarte comunicativ. Medicul curant va decide ce urmează”, a spus Mariana Negoiță, potrivit gsp.ro.

Conform MedLife, angiografia este „un test de imagistică care utilizează raze X pentru a vizualiza vasele de sânge ale organismului. Radiografiile furnizate de angiografie sunt numite angiograme. Se investighează artere sau vene îngustate, blocate, mărite sau care prezintă maloformații din mai multe părți ale corpului: pelvis, creier, inima, brațe, gât, piept, abdomen (rinichi și ficat), picioare”.

Eric e cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1

Brazilianul Eric a sosit pentru prima oară în România în vara anului 2007. Gaz Metan l-a transferat atunci de la Metropolitano, din Brazilia. Ulterior, Eric s-a acomodat atât de tare în țara noastră încât și-a întemeiat o familie și a obținut inclusiv cetățenia. El a mai evoluat pentru Pandurii, Viitorul Constanța și FC Voluntari.

Eric este cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, cu 66 de reușite. Wesley se află pe locul 2, cu 64 de goluri, iar Gnohere completează podiumul, cu 58 de reușite.

În toamna anului trecut, PlaySport.ro a oferit pentru cititori un interviu de excepție cu cei mai buni marcatori străini all-time din Liga 1.

Mulțumesc, frate, pentru tot ce ai făcut pentru mine când eu eram un copil. M-ai ajutat, mi-ai fost idol, te-am depășit și m-ai felicitat”, i-a transmis Eric lui Wesley, într-o ediție de senzație a emisiunii PlaySport LIVE la care cei doi brazilieni au luat parte.