„Îngropat” de Gigi Becali după UTA-FCSB, Olimpiu Moruțan mai primește o veste proastă. Patronul FCSB a făcut anunțul

Mihai Rosoiu 02.08.2021, 10:39
„Îngropat” de Gigi Becali după UTA-FCSB, Olimpiu Moruțan mai primește o veste proastă. Patronul FCSB a făcut anunțul

Remiza înregistrată de FCSB pe terenul celor de la UTA a însemnat o nouă ieșire la rampă a lui Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor a atras întreaga atenție după ce a ordonat trei modificări în echipă prin intermediul lui Mihai Pintilii. Deloc deranjat de criticile aduse de presă și specialiștii tv, Becali și-a continuat recitalul după meciul de duminică seara. Olimpiu Moruțan a fost desființat de șeful FCSB.

Olimpiu Moruțan, desființat de Gigi Becali după UTA – FCSB

Oamenii pe care Gigi Becali spera să obțină prețuri astronomice au ajuns să fie țintele predilecte ale latifundiarului din Pipera. Mult-discutatul transfer al lui Olimpiu Moruțan pare să nu mai fie de actualitate. Cel puțin asta susține Becali, care nu mai speră să câștige banii doriți pe mijlocașul său.

Antrenorul din lojă al FCSB-ului a afirmat că prestațiile lui Moruțan din ultima vreme i-au scăzut simțitor prețul pretins în urmă cu câteva săptămâni.

Ce ofertă să vină? Tu ai da 10 milioane pe Moruțan? Nu ai văzut ce a făcut azi pe teren! Cine să mai dea acum 10 milioane pe Moruțan?”, a întrebat Becali în direct, la televiziunile care au transmis meciul dintre UTA și FCSB.

La un pas de Galatasaray Istanbul

Potrivit informațiilor apărute în mass-media din România și Turcia, „internaționalul” de tineret din lotul FCSB a fost la un pas de a ajunge la Galatasaray Istanbul. Relațiile dintre familia Becali și Fatih Terim sunt argumente suficiente pentru ca aceste discuții să se concretizeze. Numai că pe ultima sută de metri, se pare că această tranzacție nu se va realiza.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray”, a spus Fatih Terim pentru presa din Turcia.

Mai multe oferte pentru vedeta FCSB

Impresarul lui Olimpiu Moruțan a confirmat interesul lui Galatasaray pentru român, dar a mai declarat că nu există o singură ofertă pentru mijlocaș.

El a spus că o echipă din Vestul Europei și-a manifestat interesul pentru mijlocașul ofensiv în vârstă de 22 de ani. De asemenea, și Vulturar a explicat că negocierile cu Galatasaray nu au picat definitiv și a dezvăluit entuziasmul pe care îl arată fanii echipei Cim Bom în legătură cu posibila venire a jucătorului român.

Oficialii vicecampioanei Turciei au spus că prețul cerut de patronul FCSB-ului este prea mare și nu s-a ajuns încă la un numitor comun.