“Injecție” cu senzații tari pentru Lewis Hamilton. Salt de la mii de metri înălțime pentru pilotul de șapte ori campion mondial în Formula 1

Moldoveanu Camelia / 05.04.2022, 13:04
“Injecție” cu senzații tari pentru Lewis Hamilton. Salt de la mii de metri înălțime pentru pilotul de șapte ori campion mondial în Formula 1

Lewis Hamilton este un împătimit al senzațiilor tari. Astfel, septuplul campion mondial de Formula 1 a decis să facă un salt de la mii de metri înălțime. Britanicul a văzut Dubaiul de la înălțime.

Lewis Hamilton este pasionat de parașutism și nu a ratat ocazia de a vedea Dubaiul de sus

După pierderea titlului de campion mondial în anul 2022, Lewis Hamilton are un sezon destul de slab. Acesta s-a clasat abia pe locul 10 în cursa spre Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Cu toate că rezultatul de duminică, de pe pistă, nu a fost unul extrem de bun, septuplul campion mondial de Formula 1 a avut cea mai frumoasă zi. Acesta a sărit cu parașuta, singur, fără instructor, deasupra Dubaiului.

Hamilton este pasionat de parașutism și face acest lucru destul de des. De ceastă dată a fost însoțit la distracție de Naila și Angela Cullen.

Am avut cea mai bună zi. Un mod ideal pentru a-mi petrece duminica. Am sărit cu parașuta de mai multe ori în ultimii ani, dar pe durata pandemiei n-am mai făcut asta. Am sărit de zece ori, am învățat ceva nou de fiecare dată. Este un mod extraordinar de a-mi elibera mintea, pentru a mă concentra din nou în vederea acestei săptămâni”, a scris Lewis Hamilton pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Mesajul care îi îngrijorează pe fanii pilotului britanic de la Mercedes

Lewis Hamilton dă semne clare că nu a trecut încă peste șocul pe care l-a trăit în ultima cursă a sezonului trecut. Atunci, el a pierdut titlul mondial în fața lui Verstappen în chiar ultimul tur al ultimei curse, după ce avantajul său considerabil a fost spulberat de intrarea pe circuit a „mașinii de siguranță”, în urma unui accident care avusese loc.

Cei de la Mercedes au făcut toate demersurile necesare pentru anularea rezultatului, după ce au considerat că victoria lui Verstappen a fost obținută neregulamentar. Nu au avut însă succes, iar titlul din 2021 i-a rămas în cele din urmă pilotului olandez în vârstă de 24 de ani.

În mod evident, dezamăgirea lui Lewis Hamilton a fost uriașă la acel moment și se pare că nu a trecut nici până în prezent. Pilotul britanic a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care a explicat dificultățile mentale cu care se confruntă încă după acel episod din finalul sezonului trecut.

A fost un an foarte dificil cu tot ce s-a întâmplat în jurul nostru. E greu în unele zile să rămân pozitiv. Mă lupt din punct de vedere mental și emoțional de o lungă perioadă de timp, să merg mai departe e un efort constant, dar trebuie să continuăm să luptăm, avem multe de făcut și de obținut.

Vă scriu pentru a vă spune că este ok să vă simțiți așa, să știți că nu sunteți singuri și că vom trece peste asta. Un prieten mi-a reamintit astăzi, ești atât de puternic și poți face tot ce ți-ai propus. Putem să facem tot ce ne-am propus. Să ne amintim să fim recunoscători pentru o altă zi. Vă trimit iubire și lumină”, a scris Lewis Hamilton.