Întâlnire de gradul zero între Gigi Becali și Marcel Ciolacu. Patronul FCSB a dezvăluit ce interes major are

George Drafta 26.11.2022, 07:44
Întâlnire de gradul zero între Gigi Becali și Marcel Ciolacu. Patronul FCSB a dezvăluit ce interes major are

Finanțatorul roș albaștrilor așteaptă ca liderul partidului de guvernământ să se tină de promisiunea făcută în urmă cu aproximativ o lună.

Gigi Becali anunţa la acea vreme că a fost asigurat de şeful social-democraţilor că FCSB va reveni în Ghencea. Şi va putea să îşi dispute meciurile de pe teren propriu pe arena pe care a trebuit să o părăsească în urma războiului declanşat cu Ministerul Apărării Naţionale. Dezvăluirea a fost făcută la câteva zile după ce Vasile Dîncu a plecat din fruntea MApN.

Fostul ministru era unul dintre cei care s-au opus acestei posibile variante dorită de mai mult timp de oficialii vicecampioanei. Timpul a trecut însă, iar Gigi Becali nu a primit niciun semn de la Marcel Ciolacu. Latifundiarul din Pipera a precizat că îl va suna chiar el pe preşedintele PSD pentru a vedea în ce stadiu se află discuţiile pentru ca demersul să se şi materializeze.

„O să-i dau telefon, o să-i spun: ‘Băi, ai promis, păi ce faci?’. Lasă-l în pace, să treabă sărbătorile și după aia să-i zic ‘Alo, domnul Ciolacu? Ce-ai spus, domne?’. A accentuat, a zis ‘Domnul Becali, mă țin de cuvânt!’. Așa a spus! Săracul, are și el belele pe cap. E un om cuminte. Nu e mincinos omul”, a anunţat Gigi Becali la Pro Arena. 

FCSB a jucat ultimul meic pe stadionul din Ghencea în martie 2015
FCSB a jucat ultimul meci pe stadionul din Ghencea în martie 2015

Cum a încolţit speranţa lui Gigi

Întâlnirea întâmplătoare cu Marcel Ciolacu ar trebui să îi dea lui Gigi Becali motive de optimism. Mai ales că Vasile Dîncu încercase să îi taie entuziasmul în această privinţă după ce a părăsit scaunul ministerial.

„Sunt încă procese nu este reglementat totul şi până nu se defineşte asta suntem într-o situaţie în care… Eu am discutat cu Jandermeria legat de un posibil meci al FCSB-ului pe stadionul Steaua. Este greu de anticipat ce se întâmplă dacă se întâlnesc cele două galerii care sunt adversare şi nu ştiu dacă putem menţine ordinea publică într-o situaţie de genul ăsta. Este o situaţie după părerea mea periculoasă şi cred că ar trebui evitată.

Bătălia lui Gigi Becali este de a ocupa simbolic spaţiul Stelei. Juridic încă nu s-a rezolvat această problemă, dacă se va ajunge juridic să se spună că FCSB este moştenitoarea Stelei se poate merge pe cale legală. Dar felul de a se face presiuni de a jigni un ministru sau nişte generali nu cred că este calea cea mai democratică. Gigi Becali a procedat greşit şi nu a avut rezultat pozitiv. Şi va fi greu şi în viitor dacă nu înţelege că trebuie să te uiţi şi la legalitate când vrei să faci ceva în spaţiul public”, declarase fostul membru al Guvernului României în emisiunea Naţiuna stelistă transmisă pe canalul de Youtube al AS47.

Urmăriți Playsport.ro și pe