Întâlnire de gradul zero între Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic! A început nebunia când s-au văzut

Moldoveanu Camelia / 17.11.2021, 16:33
Întâlnire de gradul zero între Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic! A început nebunia când s-au văzut

Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic au fot protagoniștii unui moment special la Turneul Campionilor. Competiția are loc pentru prima dată la Torino, iar fotbalistul celor de la AC Milan nu a ratat ocazia a de urmări live meciul prietenului său sârb. Dans, muzică și voie bună.

Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic au făcut senzație la Turneul Campionilor

Zlatan Ibrahimovic nu a putut să rateze Turneul Campionilor, dat fiind faptul că se desfășoară chiar la Torino. El a fost văzut în tribune în timp ce trăia cu intensitate fiecare punct câștigat Novak Djokovic. Se pare că starul lui AC Milan i-a purtat noroc prietenului său, sârbul terminând meciul contra norvegianului Casper Ruud cu scorul de 7-6 (4), 6-2.

Vizibil fericit atât de reușită, cât și de prezența lui Ibra, Djokovic a făcut senzație pe arena Pala Alpitour.  Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic au fost filmați în timp ce se distrau și dansau pe muzică sârbească.

Starul celor de la AC Milan consideră că se aseamănă foarte mult cu „Nole”. Fotbalistul a dezvăluit un secret din spatele reușitelor liderului ATP.

În primul rând, el are un caracter balcanic: joacă mai bine când se enervează, atunci prinde viață! Devine mai concentrat, mai atent. Dacă ‘Nole’ se enervează, scoate tot ce-i mai bun din el. La fel ca mine!”, a spus Ibrahimovic, citat de publicația Tennis World USA.

Serbia a bătut Portugalia la ea acasă și merge direct la Mondial! Cum a reacționat Novak Djokovic

A fost sărbătoare pentru Novak Djokovic, după ce Serbia a învins-o pe Portugalia în deplasare cu 2-1 și s-a calificat la Campionatul Mondial. Victoria era singurul rezultat care putea îndeplini acest obiectiv pentru Serbia. De partea cealaltă, Portugalia se mulțumea și cu un egal pentru a se califica direct la cel mai râvnit turneu final.

Partida a început cu un gol rapid al gazdelor. Renato Sanches a deschis scorul după doar două minute pentru Portugalia și sârbii erau într-o situație foarte dificilă.
Totuși, Dusan Tadic a reușit să restabilească egalitatea în minutul 33 și scorul pauzei era 1-1.

Nebunia a fost declanșată în minutul 90, când Aleksandar Mitrovic a marcat pentru Serbia cu o lovitură de cap, din centrarea aceluiași Dusan Tadic.
Serbia a reușit să răstoarne scorul de pe tabelă și s-a impus în Portugalia cu 2-1. Grație acestui rezultat, sârbii au trecut pe primul loc în Grupa A și merg direct la Mondial.
În schimb, Portugalia va fi nevoită să meargă la baraj.

Aflat la Torino, acolo unde luni va debuta la Turneul Campionilor, Novak Djokovic a avut o adevărată explozie de bucurie atunci când naționala Serbiei a obținut calificarea la Campionatul Mondial de fotbal din 2022.