Întâlnire între Ciprian Deac și Gigi Becali. Ce a spus căpitanul lui CFR Cluj după discuția cu patronul FCSB

Octavian Vasilescu 26.06.2022, 17:21
Întâlnire între Ciprian Deac și Gigi Becali. Ce a spus căpitanul lui CFR Cluj după discuția cu patronul FCSB

Ciprian Deac (36 de ani) a fost în două rânduri aproape de FCSB, dar transferul nu s-a concretizat niciodată. Mijlocașul CFR-ului a recunoscut acum discuțiile purtate cu Gigi Becali (64 de ani).

Deac se află pe final de carieră, dar arată senzațional la 36 de ani. Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, este convins că Deac poate juca fără probleme până la 40 de ani. Forma fizică a mijlocașului este de invidiat.

Ciprian Deac a recunoscut negocierile cu FCSB

În două rânduri a vrut Gigi Becali să-l aducă pe Ciprian Deac la FCSB. La prima tentativă s-a opus Mihai Stoica, care i-a transmis lui Becali că jucătorul este „terminat”. A doua oară, Deac a ales CFR Cluj pentru că a primit un salariu mai mare în Gruia.

Deac are numai cuvinte de laudă despre Gigi Becali: „E istorie, am avut plăcerea să-l cunosc pe dânsul. Toată lumea ar trebui să-l aprecieze, e printre puținii oameni care investesc bani în fotbal”, a spus Deac, în cantonamentul din Austria.

Ciprian Deac a jucat de-a lungul carierei pentru Unirea Dej, Oțelul Galați, Schalke 04, Rapid, Aktobe, Tobol și CFR Cluj. Pentru campioana României a adunat până acum 383 de meciuri oficiale. El a înscris 76 de goluri în tricoul vișiniu, dar a livrat și 80 de pase decisive.

Nu se gândește la retragere

Întrebat despre retragere, jucătorul a spus: „În momentul când nu voi mai putea juca, sunt primul care va ridica mâna sus și îi voi lăsa pe cei tineri. Sunt foarte bine, sunt fericit că am am încheiat acest cantonament sănătos și toată lumea s-a pregătit bine. Rezultatele nu au fost întâmplătoare.

Am un stil de pregătire de vreo 10 ani, încerc să mă duc peste limită, meciurile și antrenamentele să le duc pe un fond mare de oboseală și să mă descarc în timpul campionatului.

Nu vreau să mă gândesc, mă bucur de ceea ce fac. Poate mi-e și frică, încerc cât mai mult să amân acel moment. Simt o mare plăcere, vin la antrenamente cu plăcere”.

Mutările făcute de CFR Cluj în mercato

CFR Cluj – Pyunik, în primul tur din Champions League

Campioana României se va duela cu Pyunik FC, campioana din Armenia, în primul tur preliminar. Meciul tur va avea loc în perioada 5-6 iulie. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 12-13 iulie.

Prima partidă va avea loc în Armenia, iar returul se va disputa la Cluj-Napoca.