Întâlnire misterioasă între Claudiu Niculescu și Diana Munteanu! Prietenii foștilor soți fac dezvăluiri incendiare: „Este o apropiere în ultima perioadă”

Giosanu Catinca / 17.07.2021, 21:46
Întâlnire misterioasă între Claudiu Niculescu și Diana Munteanu! Prietenii foștilor soți fac dezvăluiri incendiare: „Este o apropiere în ultima perioadă”

Claudiu Niculescu și Diana Munteanu au trăit cândva o frumoasă poveste de dragoste. Acum, însă, cei doi țin legatura doar pentru David, fiul lor în vârstă de 12 ani. Ei iau toate deciziile împreună privind viitorul puștiului. Prietenii foștilor soți fac dezvăluiri incendiare.

Întâlnire misterioasă între Claudiu Niculescu și Diana Munteanu!

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au divorțat, în toamna anului 2014, după șapte ani de căsnicie. Iată cum s-au înțeles în privința separării și cât de des își vizitează fostul fotbalist fiul de doisprezece ani. Cu un an înainte de a divorța, fostul fotbalist își petrecea timpul mai mult în afara Bucureștiului cu proiectele din activitatea sportivă. Astfel că, încet-încet, relația cu prezentatoarea TV s-a răcit din de în ce mai mult.

După separarea oficială, Claudiu s-a mutat permanent la Mioveni, acolo unde antrenează o echipă de fotbal. În ceea ce o privește pe Diana, aceasta a ramas în vila din Pipera, unde îl crește exemplar pe David, băiatul lor de doisprezece ani. Fostul cuplu s-a înțeles și în privința programului de vizită al celui mic. Tehnicianul român își vizitează copilul oricând dorește, însă apucă să o facă mai mult în weekend, atunci când poate pleca de la Mioveni.

Prietenii foștilor soți fac dezvăluiri incendiare: „Este o apropiere în ultima perioadă”

În momentul în care s-au despărțit, cei doi foști soti au avut de împărțit o avere de peste un milion de euro. Acești bani constră într-o vilă, două terenuri, mai multe autoturisme, dar și câteva spații comerciale. În primă fază, era vorba ca Diana să rămână cu vila din Pipera, iar Claudiu cu restul. După ce a realizat faptul că ar putea ieși în pierdere, prezentatoarea de la Antena 1 ar fi cerut o evaluare a bunurilor pentru a se ajunge ca partajul să fie echilibrat.

Acum însă, Diana Munteanu a profitat de faptul că vacanța sportivă a fiului său. Cei doi au plecat împreună la mare, în străinătate. Înainte de a face acest pas însă, vedeta s-a sfătuit cu fostul soț, Claudiu Niculescu, acesta dându-și acordul pentru o vacanță între mamă și fiu. Menționăm că băiatul lor a fost transferat recent la un alt club înființat de Petre Marin și Sorin Ghionea. Vorbim despre adversari ai lui Claudiu Niculescu cu care acesta a rămas în relații foarte bune după retragere.

Ambii se respectă, au grijă să nu apară în public însoțiți deși au divorțat de mai bine de 7 ani. Diana și Claudiu se gândesc însă în primul rând la fiul lor, care este prioritar pentru amândoi. Toate deciziile le iau împreună. David petrece, normal, foarte mult timp cu mama lui cu care și locuiește, dar se vede des și cu Claudiu. Ies împreună, merg la fotbal, discută ca băieții. David are multe activități, face fotbal de performanță și este un elev premiant, foarte bun la matematică.”, au transmis surse apropiate celor doi, conform playtech.ro.