Întâlnirea cea de taină între Dan Petrescu și Neluțu Varga. Cei doi au pus la punct noua strategie a campioanei

Robert Zanfir 24.09.2022, 16:27
Întâlnirea cea de taină între Dan Petrescu și Neluțu Varga. Cei doi au pus la punct noua strategie a campioanei

Dan Petrescu (54 de ani) și Nelu Varga au avut întîlnirea prin care au stabilit termenii „păcii din Gruia”. Patronul lui CFR Cluj i-a stabilit antrenorului noile obiective.

A fost scandal ca la ușa cortului în inima Ardealului. Dan Petrescu și Neluțu Varga s-au faultat reciproc. S-a lăsat chiar cu vorbe grele și cu amenințări. Între timp, cei doi au stabilit o întâlnire „strategică” și au fumat pipa păcii. Ca să se lase cu lacrimi și iubire, rămâne ca CFR Cluj să câștige un nou titlu. Ar fi al șaselea consecutiv. Dar ce obiective i-a stabilit Varga lui Dan Petrescu?

A avut loc întâlnirea cea de taină dintre Dan Petrescu și Nelu Varga

După ce s-au porcăit câteva zile în presă, Dan Petrescu și Nelu Varga sunt iar un „cuplu” fericit. Spre binele lui CFR Cluj, cei doi au stabilit o întâlnire, în care au reglat și problemele din club. Potrivit ProSport, discuția a fost una calmă, iar omul de afaceri i-a transmis tehnicianului patru obiective.

Varga i-a cerut antrenorului ca echipa să lupte pentru al șaselea titlu consecutiv. Mai mult, omul de afaceri ar fi impus ca obiectiv și calificarea în primăvara europeană. CFR Cluj este ultima în grupa de Conference League, după o remiză cu Ballkani, 1-1, și un eșec cu Sivasspor, 0-1.

Ardelenii nu au jucat, însă, dubla cu Slavia Praga, principala favorită a grupei.

Dan Petrescu trebuie să schimbe stilul de joc

Apoi, Nelu Varga i-ar fi transmis lui Dan Petrescu să schimbe stilul de joc al echipei, astfel încât acesta să devină mai atractiv. Se pare că „Bursucul” ar fi garantat că suporterii se vor bucura de altfel de spectacol, după integrarea noilor veniți.

Al treilea obiectiv pe care Varga l-ar fi cerut îndeplinit este promovarea tinerilor. Daniel Birligea (22 de ani), Claudiu Petrila (21 de ani) și Emmanuel Yeboah (19 ani) sunt trei dintre tinerii din lotul lui CFR Cluj, cu potențial pe piața transferurilor. Aici, Dan Petrescu va avea de muncă. Este cunoscut ca un antrenor care nu lucrează prea bine cu tinerii jucători.

La final, ca telenovela să fie completă, Neluțu Varga i-ar fi transmis antrenorului că nici măcar nu a intenționat să îl dea afară. Curat murdar!

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Petrolul Ploiești, programat pe 1 octombrie, de la 21:30.

Nu știu de ce s-a făcut mare scandal. Eu n-am zis că vreau să plec de la CFR, patronul n-a vrut să mă dea afară. Cred că cineva a vrut să arunce o informație. Chiar n-am înțeles,
Dan Petrescu