Întâmplare fabuloasă cu Budescu. Cum a reușit să ducă porcul gata tranșat în Arabia Saudită

Radu Bordei 05.06.2023, 13:28
Întâmplare fabuloasă cu Budescu. Cum a reușit să ducă porcul gata tranșat în Arabia Saudită

Nici când juca în arabia Saudită, Constantin Budescu nu se potolea. Fotbalistul ofensiv este celebru pentru stilul său de care nu s-a dezis nici măcar într-un mediu restrictiv, cum este cel din Golf. Un fost antrenor l-a dat de gol pe fotbalist.

Budescu a dus porcul în Arabia Saudită! Cum a reușit asta

Invitat la podcast-ul „Profu de Sport”, Marius Șumudică a relatat mai multe întâmplări din cariera sa, iar una din acestea era legată de Constantin Budescu. Cei doi au lucrat împreună la Astra, dar și la Al-Shabab. Mare fan al cărnii de porc, fotbalistul a găsit o metodă inedită să și-o procure, într-o țară care interzice acest lucru.

A venit din țară o dată și când i-a dat un geamantan lu’ fi-miu … „Bă, da’ ce-ai pus în el, mă?”. Când colo, Budescu tăiase un porc și îl băgase înăuntru, tranșat. Dar nu, n-am avut probleme. Bine, dacă m-aș duce la un restaurant cu niște carne de porc și i-aș zice „pune-o pe grătar”, și-ar da seama cei de acolo și n-ar accepta. Sunt restricții și cu alcoolul sau cu medicamentele. Eu am o trusă de medicamente pe care o iau cu mine. De stomac, de durere de cap, de orice se poate întâmpla. Și odată m-au oprit la vamă: „Ce faci?”. Păi zic „sunt medicamentele mele de uz normal”. M-au lăsat să intru cu ele până la urmă. Dar la alcool au toleranță zero. a explicat Șumudică

Marius Șumudică, dezvăluiri fără perdea  despre CFR Cluj. Ce spune de Dan Petrescu

Instalat în vara anului 2021, fostul mare atacant al Rapidului a rezistat doar două luni la CFR Cluj. Parcursul dezamăgitor pe plan extern – cu ratarea calificării atât în grupele Ligii Campionilor, cât și în cele ale Europa League – l-au determinat pe finanțatorul Ioan Varga să-l demită, chiar dacă avea rezultate ireproșabile în campionat.

„Cred că acesta este unul dintre atuurile mele, unul dintre argumentele pe care le am în momentul în care reușesc să câștig foarte repede vestiarul. N-am reușit s-o fac într-un singur loc, la CFR. Acolo, sunt unii jucători care stau cu antena în gât pe la stadion, care varsă tot. Erau jucători … nu vreau să-mi mai aduc aminte, care mai țineau legătura și cu alți antrenori, mai făceau grătare cu ei în momentul în care eu eram antrenor acolo.

Se mai făceau niște grătare cu câte un fost antrenor. Și-atunci, n-am reușit să…Pe unii i-am câștigat, pe alții nu. Am aflat până la urmă ce se întâmpla, am aflat și din Cluj, de acolo, asta-i viața. Dar ăla-i singurul vestiar pe care n-am reușit să-l câștig în totalitate. Parțial l-am câștigat, dar nu în totalitate. Dacă e adevărat ce s-a întâmplat, da, e necolegial ceea ce a făcut Dan Petrescu. Dacă e adevărat ce mi-a ajuns la urechi, că era în Cluj și că se întâlnea cu jucătorii … În rest, îl respect ca antrenor, e un antrenor bun, care a avut succes. Dar dacă a făcut lucrurile astea, pentru mine… Eu nu sunt așa, să calc pe cadavre”, a declarat Marius Șumudică pentru gsp.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe