Marius Șumudică, show în Madeira: ”Am rămas în chiloți. Stewardesele voiau să mă pună jos. Am zis: Gata! Dați-mă jos!”

Alex Matei 04.06.2023, 15:03
Marius Șumudică, show în Madeira: ”Am rămas în chiloți. Stewardesele voiau să mă pună jos. Am zis: Gata! Dați-mă jos!”

Marius Șumudică (52 de ani), aflat în vacanță, după ce a terminat pe locul 10 în prima divizie din Arabia Saudită, alături de Al-Raed, continuă să ofere detalii picante din viața sa.

Antrenorul, care nu știe dacă va mai activa la Raed, pentru că acolo vor fi alegeri și se poate schimba președintele, și-a adus aminte de perioada pe care a petrecut-o la Maritimo Funchal, pe vremea în care era jucător activ.

Marius Șumudică: ”Din acel moment, cursele sale spre Portugalia au devenit un coșmar”

Șumi, pe vremea aceea, avea rău de avion și evita deplasările pe calea aerului. Abia după ce a devenit jucătorul celor de la Maritimo, Șumudică a aflat că Madeira este de fapt o insulă. Din acel moment, cursele sale spre Portugalia au devenit un coșmar.

”N-am știut că-i insulă. Dacă știam că-i insulă, nu mă duceam în viața mea, la frica de avion pe care o am. Ce-am trăit acolo n-am trăit în viața mea!

A venit de două ori avionul, l-au pus pe pistă, o pistă care era foarte scurtă. Veneau acolo doar piloți care aveau voie să aterizeze și care făceau o anumită școală.
N-au putut să-l oprească, îl împingea vântul din spate în ocean și a plecat iar!

M-am dezbrăcat, am rămas în chiloți, stewardesele voiau să mă pună jos! „Du-te, bă, de-aici!”. Nu mai știam ce să fac, mă legau, intrasem în crize. Am zis: „Gata! Dați-mă jos!”, a spus Șumudică, la  podcastul ”Profu’ de sport

Antrenorul a adăugat că nu este nimic exagerat din ce a povestit și că abia cu timpul a ajuns să fie de acord cu zborurile.

”Nu știam ce să fac. Eram în nebunia mea, îți dai seama. Eram în bermude și în tricou, mi-am dat alea jos de căldură, transpirasem. M-au dat jos într-o insulă, în Porto Santo, m-au dat jos cu toboganul și am venit cu barca!

Pe cuvântul meu de onoare! Am zis: „Gata”, a mai spus Șumi.

Câți bani a pierdut Șumudică în Madeira

Tehnicianul nu regretă acum că a pierdut unul dintre cele mai bănoase contracte din cariera sa. El a fost legitimat la Maritimo Funchal în perioada 1999-2001.

”Eu aveam atunci, îmi aduc clar aminte, 150.000 de dolari. Însemnau, în acel an în care am plecat, 15 apartamente cu două camere, ca să înțeleagă lumea.

Și am renunțat la bani, m-am întors la Rapid pe 15.000! Pe un apartament, adică. Și am zis: „Dacă-mi dublați, tot nu mai merg cu avionul!”. E, acum am trecut peste frica asta. Zburând foarte mult, n-o mai am”, a mai spus Șumudică.

Urmăriți Playsport.ro și pe