Interes dinspre CFR Cluj pentru Marco Dulca. Neluțu Varga l-a dorit la echipă “A existat o discuție”

Octavian Vasilescu 20.02.2022, 17:31
Interes dinspre CFR Cluj pentru Marco Dulca. Neluțu Varga l-a dorit la echipă “A existat o discuție”

Mijlocașul Marco Dulca (22 de ani) se află pe lista campioanei CFR Cluj.

Tatăl lui Marco Dulca, Cristi Dulca (49 de ani), a vorbit deschis despre interesul liderului din Liga 1, CFR Cluj, pentru mijlocașul de la Chindia Târgoviște.

Interes dinspre CFR Cluj pentru Marco Dulca

Selecționerul naționalei feminine de fotbal a României a spus că patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, îl apreciază pe Marco Dulca:

A fost o discuție, dar nu cred ca se va materializa. Neluțu Varga, într-adevăr, l-a vrut, dar Marco este bine acum la Chindia, deocamdată. Joacă meci de meci și îmi doresc să fie sănătos și să joace în continuare bine”, a spus Cristi Dulca, în cadrul emisiunii DigiSport Matinal.

Dan Petrescu recunoaște problemele financiare de la CFR Cluj: „Nu iese fum fără foc! Pierd din putere”.

La CFR Cluj există restanțe salariale de circa trei luni, iar antrenorul Dan Petrescu a vorbit deschis despre acest subiect.

Nu iese fum fără foc niciodată. Nu suntem la zi, asta e clar. Restul n-aș vrea să comentez. E clar că nu suntem la zi. Orice echipă din lume care nu primește banii are probleme.

Nu poți să te ascunzi. Indiferent ce faci ca antrenor, e clar că pierzi puțin din putere când știi că sunt probleme. Dar nu cred că trebuie să fie o cauză, dacă nu avem rezultate. Banii se vor lua. N-a existat vreun jucător, antrenor, cineva din stafful echipei care să nu-și fi luat banii în ultimii ani. Altfel nu faci față, licențierea e pe 31 martie.

Jucătorii își vor primi banii, dar îi înțeleg, toată lumea vrea să fie cu banii la zi. Așa ar fi normal, dar n-ar trebui să găsim o scuză din asta. Eu n-am soluții pentru asta, eu sunt doar antrenor de fotbal, soluțiile trebuie să le găsească alții”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu Rapid.

CFR Cluj este lider în Liga 1, cu 64 de puncte, la cinci puncte distanță de FCSB.

Marco Dulca se află din 2020 la Chindia Târgoviște

Marco Dulca este cotat la 700.000 de euro, conform site-ului Transfermarkt.

Dulca Jr a fost transferat de Chindia Târgoviște în 2020, de la Farul Constanța. În primul sezon petrecut la Chindia, mijlocașul format de Swansea City a evoluat sub formă de împrumut.

Dulca a strâns 24 de meciuri în tricoul Chindiei în acest sezon. Marco a înscris un gol și a oferit două pase decisive.

Urmăriți Playsport.ro și pe