Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, Zdenek Ondrasek este apărat de agentul său. “Va intra și va dovedi că are valoare”

Giosanu Catinca / 19.07.2021, 14:31
Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, Zdenek Ondrasek este apărat de agentul său. “Va intra și va dovedi că are valoare”

Gigi Becalia pus tunurile pe Zdenek Ondrasek, după debutul din Liga 1, scor 0-0, cu Botoşani. Internaționalul ceh nu a fost însă lăsat de izbeliște. Adrian Neaga, fostul atacant de la FCSB care în prezent este impresar, a sărit în apărarea lui.

Intrat în dizgrația lui Gigi Becali, Zdenek Ondrasek este apărat de agentul său

Gigi Becali l-a adus pe Zdenek Ondrasek la recomandarea lui Adrian Neaga, cel care în prezent este impresarul internaționalului ceh. Între timp, cehul a și debutat pentru echipa lui Gigi Becali, dar a fost criticat de latifundiarul din Pipera după meciul din Liga 1. Ondrasek face parte din campania de transferuri a FCSB-ului din această vară alături de nume precum Andrei Cordea (Academica Clinceni), Alexandru Creţu (NK Maribor) sau Stipe Vucur (Hallescher FC).

Jucătorul transferat de la FC Viktoria Plzen a jucat doar o repriză, fiind înlocuit la Botoşani cu Oaidă în minutul 46. În urma prestației sale, afaceristul din Pipera a transmis că Zdenek Ondrasek nu poate să se impună la FCSB, dar după aceea a revenit și a anunțat că e dispus să îi mai dea o șansă fotbalistului ceh.

“Va intra și va dovedi că are valoare”

Fostul atacant al echipei roș-albastre a auzit declarațiile lui Becali și a sărit imediat în apărarea fotbalistului care ultima dată a jucat pentru Viktoria Plzen.

Dacă și la CV-ul lui Ondrasek ne facem probleme…. La fotbal, azi ești jos, mâine ești sus. Eu sunt convins că el va mai intra și va dovedi că are valoare. Va marca goluri importante pentru FCSB.”, a spus Adrian Neaga, conform Digisport.ro.

Neaga este de părere că fotbalistul va mai primi șanse la FCSB, iar la acel moment va dovedi de ce este în stare.

Îl știți pe nea Gigi, mai vorbește la supărare. Dar, eu sunt convins că Ondrasek va mai intra pe gazon și atunci va arăta ce știe.”, a mai spus Rică Neaga pentru sursa citată mai sus.

„În locul lui, mi-aș suna impresarul să rezilieze contractul!”

Și Robert Niță i-a luat partea lui Zdenek Ondrasek, atacantul aflat sub presiune din partea lui Becali.

Mi-aș suna impresarul imediat ce aș afla de discursul patronului și l-aș ruga să rezilieze contractul. Probabil o să aibă norocul să ajungă undeva unde să aibă 3-5-7 meciuri pentru a dovedi ce poate.

E o situație întâlnită la Steaua (n.r. – FCSB), dar pentru jucători este neplăcut. Nici nu apuci să debutezi bine, ești nepregătit, că se vede asta, băiatul este nepregătit… Are un CV bunicel, nu poți să îți faci o idee reală, clară, despre valoarea unui jucător în 45 de minute, oricât ai fi de specialist.”, a declarat fost atacant la Steaua și Rapid, pentru gsp.

Zdenek Ondrasek are șapte prezențe în tricoul naționalei Cehiei. El a mai evoluat pentru Caslav, Tromso IL, Wisla Cracovia, FC Dallas și Viktoria Plzen.