Ultimatum pentru Zdenek Ondrasek la FCSB! Câte meciuri are cehul la dispoziție să demonstreze:„Dacă nu face față, să fie sănătos!”

Moldoveanu Camelia / 18.07.2021, 22:13
Ultimatum pentru Zdenek Ondrasek la FCSB! Câte meciuri are cehul la dispoziție să demonstreze:„Dacă nu face față, să fie sănătos!”

Gigi Becali i-a dat ultimatum lui Zdenek Ondrasek la FCSB. Finanțatorul clubului a anunțat câte meciuri mai are la dispoziție pentru a demonstra că-și merită banii. În cazul în care fotbalistul nu-l mulțumește pe patron, o să fie înlocuit cu un alt jucător din lot.

Zdenek Ondrasek, marea dezamăgire a lui Gigi Becali

Zdenek Ondrasek a avut o prestație slabă în meciul FC Botoșani – FCSB , scor 0 – 0. Gigi Becali a fost cu ochii pe jucătorii săi în primul meci din acest sezon. Finanțatorul FCSB și-a făcut deja o părere despre nivelul la care se află fiecare fotbalist și a fost foarte dezamăgit de Zdenek Ondrasek. Fotbalistul ceh a ajuns la echipa „roș-albaștrilor” după mai multe eforturi depuse de omul de afaceri.

Are calități Ondrasek, iese mingea afară din capul lui, dar nu mai vreau să-l critic pe băiat, dar nu mi-a plăcut. spus Gigi Becali pentru DigiSport.

După ce a fost criticat din toate părțile, făcându-se mai multe glume despre felul în care joacă sau nu joacă fotbal, Gigi Becali a anunțat cât timp mai are la dispoziție pentru a demonstra că merită cei 100 de mii ce euro pe care i-a plătit pentru transfer, dar și salariul. Dacă nu o să-l mulțumească pe patron, Zdenek Ondrasek o să fie înlocuit pe postul de atacant cu Andrei Cordea, cel care a avut o prestație apreciată de Gigi Becali și de mai multe nume mari din fotbal.

Să vă spun. L-am luat de comun acord. Îl mai ţinem 2-3 meciuri dacă face faţă la FCSB. Daca nu, am dat pe tine 100 de mii, plus 50 de mii la semnătură, sa fii sănătos. Îl mai ţin 3-4 meciuri să vedem. Îl punem acum pe Cordea atacant, să vedem, să încercăm şi atacant.”, a declarat Gigi Becali, pentru Realitatea Sportivă.

Zdenek Ondrasek, ironizat de un fost fotbalist din „Generația de Aur”

După ce Gigi Becali a spus despre jucătorul ceh că fuge mingea de el, un fost fost fotbalist din „Generația de Aur” l-a ironizat. Basarab Panduru a avut și el un preferat, părerea acestuia fiind asemănătoare cu cea a finanțatorului FCSB.

Ondrasek, foarte bun, a intrat pe post de fundaș central la Botoșani, respingea toate mingile venite pentru el, dacă îi puneai un tricou roș-albastru zici că era de la Botoșani, nu de la FCSB. A respins toate mingile în cealaltă parte. Ce să spun, a început bine, dacă va continua așa îl văd la fel de bine”, a spus Basarab Panduru pentru TelekomSport.

Bombardat cu critici după transferul la FCSB

Cristian Daminuță a scris un comunicat în care îl face praf pe Ondrasek, la o postare a lui Mihai Stoica. Mijlocaș legitimat la ACS Poli Timoșoara a ținut să-i transmită lui Mihai Stoica părerea despre noul atacant al roș-albaștrilor. Însă nu într-un mod elegant, ci printr-un mesaj plin de jigniri la adresa atacantului ceh.

MM… știi părea mea despre tine, ești top! Dar nu pot să înțeleg cum dracu l-ați luat pe ăsta de îi cad mingiile în cap și nu poate face o așezare pentru mijlocași… L-ați luat și pe „Batistuta” după 1 lună în Vaslui… vai mama lui… Doamne ferește! În toată istoria Stelei… că pentru mine FCSB e Steaua, n-ați avut atacanți mai slabi.”, a scris Cristian Daminuță pe pagina oficială de Facebook.

Citește și cum a răbufnit Meme Stoica după ce Gigi Becali l-a distrus pe Ondrasek: „Eu asta fac la FCSB!”