Ioan Andone îl atacă dur pe Răzvan Marin: ”Taci din gură! Și pe vremea mea erau astfel de jucători și îmi venea să-i bat!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 10.09.2021, 00:02
Ioan Andone îl atacă dur pe Răzvan Marin: ”Taci din gură! Și pe vremea mea erau astfel de jucători și îmi venea să-i bat!”

Răzvan Marin a fost extrem de supărat după egalul României din deplasarea cu Macedonia de Nord, scor 0-0, din preliminariile Campionatului Mondial care se va juca în 2022 în Qatar.

Fotbalistul lui Cagliari s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a jucat mai multe minute în meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord. Rădoi l-a preferat pe Dragoș Nedelcu în fața apărării la meciurile cu islandezii și nord macedonenii. În vreme ce Alexandru Cicâldău și Nicolae Stanciu au fost folosiți ca interi.

Răzvan Marin, criticat după declarațiile făcute în Macedonia de Nord

În cele două partide, Răzvan Marin a intrat în repriza secundă. Iar cu Liechtenstein a fost titular și a jucat chiar tot meciul. Declarațiile mijlocașului de 25 de ani au împărțit fotbalul românesc în două tabere.

Unii oameni de fotbal tind să îi dea dreptate mijlocașului. În vreme ce alții consideră că Mirel Rădoi a avut dreptate. Din a doua categorie face parte și Ioan Andone.

Fostul fundaș central al lui Dinamo și al echipei naționale a subliniat faptul că îl apreciază foarte mult pe Răzvan Marin. Însă în această situație i-a dat dreptate lui Mirel Rădoi.

Andone a explicat că jucătorul lui Cagliari ar trebui să fie mulțumit că face parte din lotul echipei naționale și să nu pună interesul personal mai presus de cel al echipei. Așa cum făceau unii fotbaliști pe vremea când el se afla în activitate.

Mie îmi place Răzvan Marin, dacă eram antrenorul naționalei, eu îi găseam loc în primul 11. Dar acum taci din gură, ești în lotul echipei naționale! Erai sigur că România bătea cu tine în echipă? Până la urmă, Rădoi a fost inspirat, a făcut 7 puncte din 9.

Mai erau jucători egoiști pe vremea mea, îmi venea să-i bat, se supărau că erau schimbați în minutul 60 în loc să pună mai presus rezultatul echipei”, a spus Ioan Andone la Digi Sport.

Cum a comentat Andone evoluțiile mai slabe ale lui Cordea și Markovic

Totodată, Ioan Andone a vorbit și despre problemele ofensive pe care România le-a arătat la Skopje. El a spus că este destul de dificil ca Jovan Markovic și Andrei Cordea să își pună decisiv amprenta pe jocul primei reprezentative în acest moment din cauza lipsei de experiență.

Cât se putea schimba Andrei Cordea în 3 luni? E același jucător, nu e de încă nici de FCSB. Va fi un jucător care se va bate pentru locul de titular, e tare pe picioare. Dar Man e peste el.

La fel și Markovic, tot de la Academica Clinceni vine, a mai jucat câteva meciuri la Craiova. Markovic seamănă fizic cu Marcel Coraș, dar nu are tehnica lui, poate să crească, trebuie să-l vedem în 50 de meciuri”, a mai spus Andone sursei citate.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe