Ioan Andone, înapoi la Dinamo! Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce antrenorul a discutat cu board-ul DDB

Catinca Giosanu 26.04.2021, 22:43
Ioan Andone, înapoi la Dinamo! Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce antrenorul a discutat cu board-ul DDB

Ioan Andone ar putea reveni la Dinamo. Tehnicianul român a fost chemat de membrii asociației „Doar Dinamo București” pentru a se implica în salvarea clubului de la retrogradare. Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce antrenorul a discutat cu board-ul DDB?

Ioan Andone, înapoi la Dinamo!

După înfrângerea înregistrată cu Gaz Metan, Dinamo a ajuns pe penultimul loc și tremură serios pentru menținerea în primul eșalon. Echipa roș-albă a bifat prin meciul din etapa a treia a play-out-ului al 13-lea meci la rând fără victorie. Dintre acestea, zece au fost înfrângeri. Având în vedere că a ajuns pe loc direct retrogradabil, gruparea din Ștefan cel Mare pregătește revenirea lui Ioan Andone.

Ioan Andone, fost jucător și antrenor al lui Dinamo, a mărturisit că a avut o discuție cu fanii-acționari din DDB, pentru a reveni la formația din „Ștefan cel Mare”.

De menționat este faptul că, în prezent, Ioan Andone ocupă funcția de președinte al clubului FC Voluntari. El mai are contract până la finalul actualului sezon cu gruparea ilfoveană.

După eșecul înregistrat cu Gaz Metan, la Mediaș, Dinamo a ajuns penultima în Liga 1
După eșecul înregistrat cu Gaz Metan, la Mediaș, Dinamo a ajuns penultima în Liga 1

Ce s-a întâmplat, de fapt, după ce antrenorul a discutat cu board-ul DDB

Ioan Andone a vorbit și despre situația actuală a fostei sale echipe în momentul în care a dezvăluit că a fost contactat de suporterii-finanțatori din DDB pentru a reveni în Ștefan cel Mare. Tehnicianul român nu s-a grăbit să le ofere un răspuns membrilor asociației „Doar Dinamo București”. El a declarat că va lua o decizie în vară în cazul în care va da curs propunerii venite din partea celor din DDB.

E o situaţie imposibilă la Dinamo, foarte multe lucruri neclare, rezultatele sunt foarte proaste Am vorbit cu cei de la DDB şi recunosc că mi-au propus să mă întorc şi le-am spus că din vară sunt dispus să discutăm pentru că momentan sunt implicat la Voluntari. Acum, rezultatele se sparg în capul lor. Spaniolii, ei trebuiau să vină cu banii. Ei trebuiau să facă eforturile ăstea mari. Ce face DDB nu ştiu dacă cineva, vreun club din România, va mai avea asemenea suporteri. Din ce ştiu eu, se caută un învestitor să cumpere acţiunile de la spanioli, dar eu cred că spaniolii nu mai vin prin România. Ar fi păcat ca Dinamo să retrogradeze”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport

Ioan Andone este un campion incontestabil al fotbalului dinamovist, cu cele mai importante performanțe ale echipei din Ștefan cel Mare. Tocmai de aceea DDB i-a făcut o ofertă pentru a reveni la Dinamo.

Urmăriți Playsport.ro și pe