Ion Ion Țiriac a anunțat în direct că face nuntă, dar totul s-a năruit după doar 3 luni. Povestea unei relații pătimașe, soldată cu un eșec major

Giosanu Catinca 04.09.2022, 06:03
Ion Ion Țiriac a anunțat în direct că face nuntă, dar totul s-a năruit după doar 3 luni. Povestea unei relații pătimașe, soldată cu un eșec major

Fiul miliardarului Ion Ţiriac s-a confruntat cu adevărate probleme în viața de cuplu, trecând prin clipe grele din cauza partenerelor. Tânărul om de afaceri a fost lăsat baltă după câteva luni de la nuntă. Motivul, nepotrivirea dintre ei și lipsa de comunicare.

Ion Ion Țiriac, părăsit la scurt timp după nuntă

Ion Alexandru Țiriac este foarte discret atunci când vine vorba despre viaţa personală. Acum, fiul cel mare al miliardarului Ion Ţiriac se iubește cu Sorana Cîrstea. Presa mondenă scrie că sportiva din Târgoviște era într-o relație cu un tenismen când a început povestea de iubire cu fiul miliardarului. Însă nici Ion Ion nu apucase să divorțeze de mama copiilor săi.

Fiul magnatului Ion Țiriac s-a iubit și cu Maria Marinescu, dar povestea lor de dragoste a durat foarte puțin. Creatoarea de modă a spus că mai degrabă totul a fost o glumă.

”Comunicarea dintre noi a fost afectată în mod grav”

În momentul în care a depus actele de divorț, Maria Marinescu a invocat motive precum nepotrivirea de caracter. Distanța mare și lipsa de comunicare au cântărit la fel de mult în luarea deciziei.

M-am căsătorit cu pârâtul (Ion Alexandru Țiriac – n.r.) în dorința sinceră de a-mi întemeia un cămin fericit. Ulterior încheierii căsătoriei, am constatat o totală nepotrivire și lipsa de comunicare între noi, coroborate cu existența unor programe de lucru, în cazul ambilor soți, ce nu permit desfășurarea unei vieți de familie normale. În prezent suntem despărțiți în fapt, întrucât pârâtul are domiciliul stabilit în Europa, iar subsemnata reclamantă am reședința în SUA, comunicarea dintre noi fiind afectată în mod grav, iar relația între noi, ca și soți, întreruptă.”, se arată în cererea de divorț semnată de Maria Marinescu.

Motivul real al rupturii dintre Ion Ion Țiriac și Maria Marinescu

Cunoscuții celor doi au aflat cu mult timp înainte ca femeia să depună actele de divorț că lucrurile între Ion Ion Țiriac și Maria Marinescu nu mai funcționează. Femeia a apărut singură la mai multe petreceri și evenimente mondene, printre care nunta lui Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel. Toate acestea le-au dat de gândit fanilor celor doi.

Au existat și surse care au confirmat că între cei doi s-a produs o ruptură. Unii au dat vina pe Ion Ion Țiriac, spunând că acesta din urmă „nu ar fi renunțat la obiceiurile sale de burlac”.

Urmăriți Playsport.ro și pe