Poze cu nevasta lui Cristi Borcea dezbrăcată complet. Imaginile pe care Valentina Pelinel le-ar vrea dispărute

Gheorghiu Dan 10.08.2022, 08:45

Valentina Pelinel (41 de ani), nevasta actuală a lui Cristi Borcea, a încărcat în urmă cu mai mulți ani câteva poze provocatoare pe internet, în care apare dezbrăcată complet. Celebrul fotomodel a făcut furori și a stârnit zeci de reacții din partea fanilor înfocați.

„Aș vrea să te văd într-o revistă pentru bărbați!”. Valentina Pelinel, nevasta lui Cristi Borcea, dezbrăcată complet

În martie 2014, pe vremea când se afla în pragul divorțului de Cristi Boureanu și cu patru ani înainte să devină nevasta lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel a apărut dezbrăcată complet în câteva imagini provocatoare pe care le-a urcat pe rețelele de socializare.

Pregătindu-se parcă pentru un nou început, celebrul fotomodel a renunțat atunci la inhibiții și s-a fotografiat în pat acoperită doar de o pernă.

La acel moment, imaginea respectivă a stârnit zeci de reacții din partea fanilor:

„Aș vrea să te văd într-o revistă pentru bărbați”, i-a scris unul dintre admiratori.

„Cât de frumoasă poți fi”, a punctat altul în secțiunea de comentarii.

Valentina Pelinel, dezbrăcată complet
Valentina Pelinel, dezbrăcată complet

Nu este de mirare, având în vedere trecutul de fotomodel al Valentinei Pelinel. Născută în 1980, actuala soție a lui Cristi Borcea a câștigat în anul 1999 concursul „Top Model România”, după care și-a creat o carieră de succes în modă, ajungând să facă furori înclusiv la New York, în Statele Unite ale Americii. De-a lungul carierei, Valentina Pelinel a lucrat cu renumiți designeri vestimentari, a apărut în numeroase spoturi publicitare și chiar a primit un rol în filmul „După ea”, în regia Cristinei Ionescu.

La scurt timp după poza respectivă s-a oficializat divorțul de Cristi Boureanu

Pe 7 aprilie 2014, la doar câteva săptămâni de la momentul în care Valentina Pelinel a încărcat respectiva fotografie pe rețelele de socializare, Cristi Boureanu a confirmat divorțul dintre el și fotomodel.

„Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunţa pe Facebook. Astăzi am depus actele de divorţ. După mai mult de trei luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim.

Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite. Și suntem astăzi două persoane independente. Mulţumesc tuturor celor care vor înţelege că nu doresc să mai fac alte comentarii pe marginea acestui subiect de natură personală”, transmitea politicianul la acea vreme.

Încă de pe atunci se specula o posibilă relație între Valentina Pelinel și Cristi Borcea, lucru care ulterior s-a confirmat. Alături de Cristi Boureanu, Valentina Pelinel a format o căsnicie timp de 7 ani, în intervalul 2007 – 2014.

Valentina Pelinel: „Nu este greu să fii doamna Borcea!”

În anul 2018, Valentina Pelinel a ajuns din nou în fața altarului și i-a spus „Da” lui Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo alături de care formează o familie și în ziua de azi. Cei doi au împreună trei copii, un băiat și două fete.

„Mi-am asumat relația cu soțul meu încă din primul moment când ne-am îndrăgostit. Nu este greu să fii doamna Borcea. Pentru că nu este o etichetă. Sunt soția unui bărbat minunat, pe care l-am ales ca partener de viață, tatăl copiilor mei și soțul meu.

Ceea ce ne leagă este mai puternic decât orice dificultate prin care am trecut. Iar fiecare provocare întâlnită în drumul nostru ne-a adus și mai aproape. Și ne-a consolidat sentimentele pe care le avem unul față de celălalt”, a declarat Valentina Pelinel, potrivit Viva.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe