Ion Ion Țiriac și Gina Pistol, cuplu „bombă”! Întâlnirea nocturnă de la Sibiu a fost desconspirată de jurnaliști

Catinca Giosanu 01.12.2022, 10:46

Ion Ion Alexandru este un adevărat cuceritor. Fiul magnatului Ion Țiriac a avut de-a lungul timpului mai multe relații cu femei celebre din showbiz-ul autohton și a suferit din dragoste. Ce cuceriri a făcut celebrul om de afaceri.

Ion Ion Țiriac, prins pe picior greșit

Ion Ion Țiriac este extrem de discret și vorbește de puține ori despre viața sa privată sau despre trecutul amoros. Acesta a evitat mereu să ofere declarații despre idilele sale și suferințele din dragoste.

În presă au circulat zvonuri potrivit cărora Ion Alexandru Țiriac, fiul omului de afaceri Ion Țiriac, a avut o relație cu Gina Pistol. El s-ar fi întâlnit cu prezentatoarea TV care l-a făcut tată pe Smiley tocmai la Sibiu.

Colegii de la acasă.ro au aflat că Ion Ion Țiriac ”și-a făcut de cap cu Gina Pistol” înainte ca acesta să își pună pirostriile. Fostul iepuraș Playboy i-ar fi oferit o noapte de neuitat fiului lui Ion Țiriac, conform sursei citate.

Afaceristul s-a întâlnit cu Gina Pistol târziu în noapte

Se pare că Ion Ion Țiriac s-a întâlnit cu Gina Pistol cu trei săptămâni înainte să se cunune cu creatoarea de modă Maria Marinescu. Cei doi s-au distrat într-un club până târziu în noapte. Pentru că în jurul lor se aflau mai mulți tineri, Ion Ion Țiriac și Gina Pistol s-au limitat doar la mișcari lascive și sărutări pătimașe.

Prin patul lui Ion Ion Țiriac au trecut multe femei celebre. Andreia Sibechi de la Trident este una dintre ele. Cei doi au fost logodiți o perioadă de timp, dar au continuat să se întâlnească și după ce s-au separat.

Nici măcar Maria Marinescu nu l-a putut opri pe Țiriac jr. să o vadă pe fosta lui lodognică. Totuși, artista a spus într-o declarație că nu i-a fost niciodată amantă fiului lui Ion Țiriac. Ea a subliniat că singurul lucru pe care îl mai are în comun cu Ion Ion Țiriac sunt amintirile frumoase de pe vremea când erau apropiați.

Urmăriți Playsport.ro și pe