Ion Țiriac a spus adevărul! Vedeta mondială care venea pe ascuns în România! „Aici era mult mai ieftin!” Pe ce cheltuia banii

Giosanu Catinca / 06.03.2022, 18:34
Ion Țiriac a spus adevărul! Vedeta mondială care venea pe ascuns în România! „Aici era mult mai ieftin!” Pe ce cheltuia banii

Ion Țiriac s-a hotărât să spună lucrurilor pe nume și să facă anumite detalii publice. Fostul mare tenismen român, care a fost multă vreme cel mai bogat român, a recunoscut că nu i-a fost ușor să reușeacă în viață. Magnatul a fost supus mai multor încercări, dar a trecut fiecare test cu brio.

În aceeași situație se află și controversatul Novak Djokovic. Ion Țiriac a povestit, pe larg, prin ce chinuri a trecut fostul lider mondial.

Ion Țitiac, dezvăluiri spectaculoase

Omul de afaceri Ion Ţiriac a dezvăluit pe ce cheltuia Djokovic banii în tinerețe. Mulți cred că tenisul i-a adus gloria, însă povestea celebrului sportiv este mult mai complicată.

Belgradul e un oraș scump. Chiar și antrenamentele din când în când, el le făcea în România. Venea 80 de kilometri cu mașina până în România și se antrena în România. Ca să nu plătească acolo chiria terenului, antrenorul.

Djokovic își caută locul și nu îl găsește. E aproape ca Boris Becker când își căuta locul și nu îl găsea, ca un copil din ăla care tot atingea flacăra să vadă dacă îl arde sau nu îl arde.

Djokovic e un mare sportiv, un foarte bun jucător de tenis, însă ca să fii un mare campion, ăla e Nadal. Pentru mine, Nadal nu în tenis, ci în sport, e un geniu!”, a spus Ion Țiriac, în urmă cu puțin timp, la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Ion Țiriac, la 82 de ani

Ion Țiriac este o personalitate cunoscută de întreaga lume. Miliardarul, în vârstă de 82 de ani, își duce viața extravagant, ca orice alt om de afaceri potent financiar.

El a încercat, la un moment dat, să-și schimbe numele, dar a renunțat din cauza birocrației. Puțini știu faptul că prietenul lui Ilie Năstase apare diferit în actele sale.

Actele oficiale ale omului de afaceri conțin numele de Ioan Țiriac. Cu toate acestea, publicul larg îl recunoaște pe acesta drept Ion Țiriac. Fostul tenismen a încercat să-și schimbe numele, dar s-a lovit de birocrație și s-a lăsat păgubaș. Prin urmare, el figurează în continuare în buletin sau pașaport cu numele de Ioan Țiriac, potrivit impact.ro.