Ion Țiriac, îndrăgostit lulea la 81 de ani! Cum arată și cu ce se ocupă femeia care i-a furat inima. ”Ea manevrează totul la COSR”

Catinca Giosanu 16.01.2021, 14:07

La cei 81 de ani ai săi, Ion Țiriac este îndrăgostit lulea. Cum arată și cu ce se ocupă femeia care i-a furat inima celebrului miliardar?

Ion Țiriac, iubește din nou la 81 de ani!

Deși pare de necrezut, cunoscutul om de afaceri în vârstă de 81 de ani are o nouă iubită. Mai precis, este vorba despre Irina Deleanu, fostă sportivă de gimnastică ritmică.

Medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică din 1992, Irina Deleanu a reușit să-i suceacă mințile afaceristului. Femeia are 45 de ani și ocupă o funcție extrem de importantă. Este președintele Federației de Gimnastică Ritmică, potrivit ziare.com.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fostul jucator de tenis o răsfață pe Irina cu tot felul de cadouri extravagante. În orice caz, femeia este îndrăgostită până peste cap de Ion Țiriac, cel puțin așa susțin persoane apropiate celor doi.

”El are mare încredere în ea”

De curând, jurnaliștii de la Click.ro i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în timp ce luau masa în oraș. Fostul mare tenisman a scos-o la un prânz intim pe fosta campioană Irina Deleanu, actualmente Preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică.

Mai mult, surse bine informate din Comitetul Olimpic și Sportiv Român au făcut dezvăluiri cu privire la relația celor doi.

De când este în relație cu domnul Țiriac, Irina Deleanu face și desface la COSR. El are mare încredere în ea, iar ea i-a demonstrat că se pricepe la sport, au spus surse apropiate celor doi.

Ion Țiriac, om de afaceri
Ion Țiriac are mare încredere în iubita lui / Sursa Foto: antena3.ro

Cine este Irina Deleanu?

Irina Deleanu este fostă medaliată cu bronz la Campionatul Mondial de Gimnastică Ritmică din 1992.

De-a lungul timăului, fosta sportivă a trecut prin trei căsnicii eșuate. Cu toate acestea, se pare că a găsit fericirea în brațele omului de afaceri. Cei doi amorezi sunt de nedespărțit în ultimul an.

Cu toate că Ion este brașovean, născut la poalele Tâmpei în anul 1939, actuala sa parteneră de viață este bucureșteancă. Ambii sunt sportivi de succes, chiar dacă despre unul se cam știe totul, iar despre celălat mai nimic. Și asta, pentru că gimnastica e acaparată de nume mari.

După divorţul de Sophie Ayad, singura relaţie oficială şi transparentă a miliardarului a fost cea cu Andreea Marin. În rest, Ion Țiriac a fost cât se poate de discret în ceea ce privește viața sa personală. Și asta, în ciuda faptului că divele din showbiz-ul românesc au roit pe lângă el.

Urmăriți Playsport.ro și pe