Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Câte miliarde de euro are fostul jucător de tenis și cine este pe primul loc

Alex Matei 20.11.2023, 19:01
Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Câte miliarde de euro are fostul jucător de tenis și cine este pe primul loc

Duelul superbogaților României încă „se joacă” tare. Poziția de lider aproape că se schimbă de la an la an. Locul 1 se dispută între Ion Țiriac, Frații Dedeman și Daniel Dineș.

Potrivit celui mai recent clasament realizat de Forbes, Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român în 2023, ci Daniel Dineș, afaceristul plecat din București în SUA, unde are mai multe afaceri în zona IT, cea mai importantă UiPath.

Dineș (51 de ani) are o avere estimată la 2,1 miliarde de dolari. Țiriac (84 de ani) este pe locul al doilea, cu 2 miliarde de dolari.

Topul celor mai bogați români în 2023 este completat de Dragoș Pavăl – 1,7 mld de dolari, Ion Stoica – 1,2 mld de dolari și Matei Zaharia – 1,2 mld de dolari.

În clasamentul mondial al miliardarilor, Daniel Dineș se află pe locul 1.457, în timp ce Ion Țiriac ocupă locul 1.486.

Averea lui Gigi Becali rămâne un mister. Ion Țiriac al lucra mai transparent, crede Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir crede că Gigi Becali are o avere comparabilă cu cea a lui Ion Țiriac.

„Cash, da (n.r.- are mai mulți bani Gigi Becali decât Ion Țiriac). Cred că sunt acolo, la bătaie (n.r.- averile totale). Țiriac are proprietăți mai multe. El știe să se și distreze, are avioane, pleacă la vânătoare…

Gigi nu are nicio distracție, nimic! Știi care e singura lui distracție? Fotbalul! Nu are decât bucuria religioasă. Și sportul. Dacă se lasă de sport, nu o mai duce 5 ani. El știe treaba asta. Îi dă adrenalină, speranță de viață”, a dezvăluit Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

Tags:
Urmăriți Playsport.ro și pe