Ion Țiriac pregătește o investiție majoră în Complexul Sportiv Dinamo. “Am cerut ministrului o întrevedere, dar încă nu mi-a acordat-o”

Moldoveanu Camelia 05.07.2021, 18:32
Ion Țiriac pregătește o investiție majoră în Complexul Sportiv Dinamo. “Am cerut ministrului o întrevedere, dar încă nu mi-a acordat-o”

Unul dintre cei mai bogați oameni din România se pregătește să investească în Complexul Sportiv Dinamo. Ion Țiriac are planuri mari pentru Ștefan cel Mare, planuri de peste 3 milioane de euro.

Ion Țiriac pregătește o lovitură financiară în Ștefan cel Mare!

Ion Țiriac este dispus să investească o sumă extrem de mare, pentru a veni în sprijinul clubului Dinamo. Nu este vorba despre clubul de fotbal, ci de Parcul Sportiv din ”Ștefan cel Mare”.

Prietenul lui Ilie Năstase are de gând să ridice un patinoar ultramodern în zona în care acum se află vechiul velodrom la Dinamo. Nu este o idee nouă, ci una la care se gândește de mai mulți ani. Din anumite motive însă, nu a putut-o pune în aplicare.

Viitorul ţării cam aşa ar trebui să arate peste tot. Dar acum sunt la Vâlcea 4 terenuri de tenis, la Braşov încă 6 sau 10… dar noi patru centre regionale în ţară încă nu avem.

Dar eu vă promit că dacă nu ne pune nimeni beţe în roate, centrul de tenis, academie sau cum îi spunem, de la Otopeni, îl facem. Şi îl facem cu 25-30 de terenuri unde să vină zilnic cel puţin 200 de copilaşi”, a explicat Ion Ţiriac.

“Am cerut ministrului o întrevedere, dar încă nu mi-a acordat-o”

Omul de afaceri plănuiește să construiască un complex asemănător celui de la Otopeni care a costat 3,6 milioane de euro. Ion Țiriac a anunțat că a cerut o întâlnire cu Ministrul de Interne, însă momentan nu i-a fost acordată.

Eu am cerut ministrului de Interne o întrevedere, dar încă nu mi-a acordat-o… pentru că ei (n.r. – Ministerul de Interne) nu ştiu ce să facă cu acel velodrom de la Dinamo. Iar dacă mi-l dă, eu fac încă un patinoar acolo.

Pentru că zona e foarte propice, metroul este la 2 metri… sunt jumătate de milion de locuitori în zona respectivă. Patinoarul însă l-aş face la fel ca pe cel de la Otopeni. Nu aş face patinoar pentru competiţie, poate să fie cu 1.000 de locuri, nu cu 500, dar tot pentru părinţi”, a explicat Ţiriac, citat de Agerpres.

Lucian Bode a vorbit și el despre stadionul Dinamo

Ministrul Lucian Bode a vorbit, în urmă cu puțin timp, despre construirea noului stadion Dinamo. Politicianul a explicat în ce stadiu va ajunge proiectul până la finalul acestui an.

Pentru a continua şi îmbunătăţi parcursul presărat cu victorii al CS Dinamo, alături de partenerul nostru, mă refer la Compania Naţională de Investiţii, vă anunţ că ne aflăm în linie dreaptă cu proiectul construcţiei noii arene multifuncţionale din Complexul Sportiv Dinamo Bucureşti.

Este o veste bună şi, de fiecare dată, aşa cum am făcut-o şi la aniversarea clubului, vă spun că aleg să vorbesc despre lucruri atunci când ele s-au concretizat, nu când sunt în stadiul de proiect. Ultimele evoluţii sunt absolut îmbucurătoare, s-au depăşit etapele din instanţă care blocau proiectul.

Cea mai recentă soluţie fiind cea a Parchetului, care este una favorabilă, ceea ce ne dă undă verde pentru realizarea acestui proiect.”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, conform DigiSport.