Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, întâlnire cu gesturi pătimașe. În timp ce Sorana Cîrstea este în Canada, iubitul s-a văzut cu fosta soție

Moldoveanu Camelia / 10.08.2021, 13:22

Întâlnire cu gesturi tandre între Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc. Cei doi foști soți s-au revăzut în București, în timp ce Sorana Cîrstea se luptă cu toate puterile în turneul de la Montreal. Fotografiile cât o mie de cuvinte și un posibil gust amar pentru actuala iubită a omului de afaceri.

Imaginile vorbesc de la sine! Gesturi tandre între Ion Ion Țiriac și fosta soție, Ileana Lazariuc

Sorana Cîrstea a ajuns în turul doi din turneul de la Montreal după ce a înfruntat-o în primul tur pe Alison Riske (37 WTA). Sorana și-a adjudecat primul set în 44 de minute, cu scorul de 6-3. Și în actul secund a început la fel de bine pentru Sorana, care a condus cu 2-0 şi 3-1. Românca a câștigat setul 2 cu scorul de 6-4.

În timp ce jucătoarea de tenis lupta cu toate armele pentru a merge mai departe în competiția din Canada, iubitul ei, Ion Ion Țiriac, își dădea întâlnire cu fosta soție. Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc au fost surprinși în timp ce ieșeau împreună dintr-o clinică privată din București. Cei doi frecventează acest loc pentru controale de rutină sau pentru ședințe de kinetoterapie.

Niciodată văzut cu Sorana Cîrstea, însă în tandrețuri în plină stradă cu Ileana Lazariuc. Mai exact, înainte ca fiecare să se îndrepte spre casă Ion Ion Țiriac a îmbrățișat-o pe mama celor copiilor săi și a pupat-o pe frunte. Ileana s-a urcat după în bolidul pe care îl conduce, mașină de aproximativ 400.000 de euro, însă fostul soț a ținut să continue discuția menținând portiera deschisă. După ce s-a îndepărtat de mașină, bărbatul i-a artă degetul mijlociu sub formă de glumă. Se pare că cei doi au o relație destul de bună și apropiată, ținând cont de toate aceste gesturi. Potrivit clikck.ro, Ileana și Țiriac Jr. sunt văzuți împreună frecvent și nu este un secret faptul că păstrează o legătură strânsă datorită celor doi băieți pe care îi au împreună, Alexandru și Nicholas.

Ion Țiriac, condiții stricte pentru Ileana Lazariuc

Frumoasa Ileana Lazariuc (Crigănuță) a fost căsătorită cu Ion Ion Țiriac, bărbatul căruia i-a dăruit doi copii. Un lucru mai puțin știu este faptul că Ion Țiriac (seniorul) nu a acceptat foarte ușor această relație și a cerut să se stabilească unele reguli înainte de căsătoria fiului său cu frumoasa și controversata brunetă.

În 2009 se vehicula în spațiul public faptul că fostul jucător de tenis a impus ca viitoarea soție a fiului său să semneze un contract asemănător unui act prenupțial. Mai exact, Ileana Lazariuc a semnat un document prin care i se lua orice drept asupra averii lui Ion Ion și i se interzicea să divulge orice informație despre din familia Țiriac.

Sorana Cîrstea trebuie să urmeze „modelul” Ileana Lazariuc dacă vrea să devină doamna Țiriac

Mai mult, potrivit unui articol din ziarulatac.ro publicat în 2009, în acel document s-ar fi aflat menționat și faptul că în cazul unui divorț Ileana Lazariuc ar primi un milion de euro la care se adaugă un apartament în valoare de aproximativ două milioane de euro, situat în bulevardul Vincent Auriol, din centrul Parisului.

La toate acestea s-ar mai fi adaugă suma de 7000 de euro pe care Ileana ar urma să o primească lunar pentru întreținerea copilului. Probabil suma s-a dublat dat fiind faptul că are doi băieți cu fiul miliardarului român. Cert este faptul că în acest moment Ion Țiriac achită toate facturile casei în care Ileana Lazariuc locuiește cu cei doi copii. Mai mult, el se îngrijește și de celelalte cheltuieli ale familiei.

Acum, aflat într-o relație cu Sorana Cîrstea, Ion Ion Țiriac îi pune aceleași condiții iubitei sale. Practic, Sori ar trebui să semneze un act asemănător cu cel pe care l-a avut în față în urmă cu câțiva ani Ileana Lazariuc. Ion Ion Țiriac are o avere de 1,3 miliarde de dolari, potrivit Fortbes. Nu este de mirare faptul că vrea să-și pună la adăpost imperiul și că își dorește ca viitoarea sa noră să respecte anumite reguli.