Răceală între „socrul” Ion Țiriac și „nora” Sorana Cîrstea? Miliardarul se afișează mai des alături de Simona Halep la evenimentele sportive de anvergură

Moldoveanu Camelia 06.08.2021, 22:34

Situație ciudată între „socrul” Ion Țiriac și „nora” Sorana Cîrstea. Miliardarul pare să o prefere pe Simona Halep, cea cu care se afișează la toate evenimentele importante din tenis. Ce a declarat omul de afaceri în urmă cu puțin timp a ridicat unele semne de întrebare și a confirmat unele zvonuri apărute în ultima vreme.

Ion Țiriac nu o vrea de noră pe Sorana Cîrstea?

Ion Ion Țiriac confirma în 2019 divorțul de fosta soție, Ileana Lazariuc. Anunțul a fost făcut, de fapt, la doi ani de la semnarea actelor în fața unui notar. Potrivit click.ro, Țiriac Junior n-ar fi suferit prea mult după despărțirea de mama celor doi copii ai săi pentru că a intrat imediat într-o relație cu Sorana Cîrstea. Primele semne ale relației lor au fost date chiar din 2017, atunci când fiul lui Ion Țiriac și-a susținut partenera la un meci aflându-se în tribune. Mai mult, era de notorietate printre apropiați faptul că cei doi îndrăgostiți își petrec vacanțele împreună de ceva vreme.

Din păcate, Sorana Cîrstea nu se bucură de aceeași susținere și din partea „socrului” Ion Țiriac. Miliardarul român pare să o evite pe partenera fiului său, drept dovadă că este de cele mai multe ori văzut în compania Simonei Halep. Pe lângă evenimentele sportive de mare anvergură la care merg de cele mai multe ori împreună, cei doi petrec timp împreună și departe de tenis. Lia Bugnar a povestit cum într-o zi a văzut-o pe jucătoarea de tenis alături de Ion Țiriac la piesa de teatru „Sta să plouă”.

Piesa pe care Simona a dorit să o revadă de patru ori se numește ”Stă să plouă” și este pusă în scenă la ”Green Hours”. Chiar regizoarea piesei, Lia Bugnar a confirmat prezența Simonei la ”Green Hours”.

Simona Halep a venit de 4 ori la «Stă să plouă». La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu mai zic că la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Ţiriac, că asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară?”, a scris Lia Bugnar pe contul ei de Facebook.

Nu este un secret nici faptul că Simo se consultă de cele mai multe ori, în ceea ce privește cariera, cu Ion Țiriac. Mai mult, miliardarul a ținut să o ajute de fiecare dată când aceasta a avut nevoie, punându-i la dispoziție chiar și avionul său privat. Ca dovadă de maximă prețuire, Țiriac i-a fost și pilot sportivei într-o deplasare rapidă cu avionul.

Sorana Cîrstea, omisă de pe lista sportivilor importanți din România

Fostul sportiv a aruncat cuvinte grele la adresa oamenilor care conduc țara și destinul sportului românesc. Ion Țiriac este de părere că rezultatele sportivilor români de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt excelente, ținând cont de situația în care se află sportul în România. Acesta a numit sportivii care sunt excepțiile și care au făcut performanță în condiții grele. Spre surprinderea tuturor, Sorana Cîrstea nu a fost menționată. Acest lucru nu a făcut altceva decât să confirme încă o dată faptul că „gurile rele” au dreptate și că Ion Țiriac caută să o evite pe „nora” Sorana Cîrstea.

Eu găsesc că performanța este foarte, foarte bună. Și dacă ma gândesc un pic este extraordinară! De unde avem această performanță? Românii sunt în stare să facă bici din orice, să nu fim vulgari. Mereu am spus excepții. Care sunt excepțiile? Halep, Năstase, Nadia, Hagi, doamna Popescu spre exemplu. (întrebat dacă și el este o excepție) Nu, Țiriac e altceva!

Fetele de la canotaj sau canotajul? Trebuie atins aici. Că poate singurul sport care are puțină structură cu niște centre de tineret și care are o selecție este canotajul. Dar ca să ai medaliile acestea din nimic este foarte mult. 2000 anul în care am fost mare președinte. 2000 este anul în care am trăit cu moștenirea. Cele 26 de medalii. 26! Este anul în care am fost președinte și nu am absolut niciun merit! Toată treaba a fost moștenirea pe care am avut-o din regimul trecut.”, a spus Ion Țiriac la TVR 1.

Citește și: EXCLUSIV. Căsătoria dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, în pericol din cauza condiției pusă de familia miliardarului.

Urmăriți Playsport.ro și pe