Ionel Gane s-a săturat de promisiunile lui Cortacero: „Se trezeşte dimineaţa şi visează, spune lucruri aiurea”

Gabriel Eșanu 16.01.2021, 23:10
Ionel Gane s-a săturat de promisiunile lui Cortacero: „Se trezeşte dimineaţa şi visează, spune lucruri aiurea”

Dinamo a pierdut în fața Chindiei, scor 0-1, iar antrenorul Ionel Gane a răbufnit la finalul partidei. Cel vizat de critici a fost Pablo Cortacero. Inamicul public numărul unu în Ștefan cel Mare. Promisiunile făcute de investitorul spaniol, care anunță de ceva timp o mărire de capital, l-au enervat la culme pe Gane. Acesta nu s-a ferit să îl atace fără menajamente pe acționarul marjoritar al clubului pe care îl pregătește. Și a amintit că doar fanii din DDB, acționari minoritari, sunt singurii care fac eforturi pentru club.

Ionel Gane a fost deranjat și de starea gazonului. Deși s-a jucat la -4 grade, sistemul de încălzire a gazonului nu a fost pornit!

În situaţia asta nu e uşor să aduci jucători. E greu să-l convingi să vină. Nu avem stabilitate. Noi suntem în competiţie şi e important ce jucători vin. Cei din DDB fac eforturi să stabilizeze acest lucru, dar e important lotul. N-au intrat bani. Am văzut un interviu al lui Cortacero, dar sunt vorbe. Probabil că se trezeşte dimineaţa şi visează, spune lucruri aiurea. Singurul sprijin e în DDB, încearcă să ne liniştească, dar nu e uşor.

Nu m-am gândit să renunţ, am avut o discuţie cu jucătorii, să încercăm să avem un nivel bun, dar nu aş mai vrea să plece jucătorii importanţi. Vedem ce se întâmplă săptămâna aceasta. Trebuie să le respectăm decizia celor care au plecat. Alţii au decis să rămână, alţii au decis să aibă un acord cu DDB-ul şi trebuie să-i respectăm. Nu mă gândesc la play-off, ci la lotul de jucători, să nu mai plece. Sper să mai aduc 2-3 jucători, suntem în discuţii”, a declarat Gane la Telekom Sport.

Jerry Gane consideră că rezultatul partidei cu Chindia a fost influențat și de starea groaznică a terenului de joc. Sistemul de încălzire a gazonului nu a fost pornit, în ciuda faptului că s-a jucat la minus patru grade. O situație inacceptabilă, care ar fi putut duce la accidentarea jucătorilor.

„Puţin fotbal a fost. Băieţii s-au temut de integritatea lor. Cred eu că a fost un meci închis. Ei au profitat de faza fixă şi ăsta a fost meciul. Nu am avut ocazii şi am pierdut din moralul pentru a rămâne în prima parte. Dacă terenul are instalaţie… E imposibil să joci aşa.

E greu să recuperezi jucătorii după un asemenea efort, se pot accidenta. Mă preocupă acest aspect. Toate stadioanele ar trebui să aibă. E o problemă de ani de zile. Mereu vorbim. Nu putem lăsa aşa lucrurile. Urmează meciurile cu FCSB, trebuie să avem un gazon bun. Şi jucătorii se plângeau despre acest lucru”, a mai spus Ionel Gane pentru sursa citată.

Urmăriți Playsport.ro și pe