Ionel Ganea se ia de fiul său, deși acesta a dat gol pentru România! ”Nu-mi place! Nu e normal!”

Moldoveanu Camelia / 09.06.2021, 09:17
Ionel Ganea se ia de fiul său, deși acesta a dat gol pentru România! ”Nu-mi place! Nu e normal!”

Ionel Ganea își monitorizează fiul la fiecare pas și știe exact unde mai are de lucrat tânărul fotbalist. Cu toate că George Ganea a marcat singurul gol al naționalei României U23 din meciul contra Australia U23, scor 1-0, tatăl acestuia nu este mulțumit.

George, fiul lui Ionel Ganea a adus victoria în meciul România U23 – Australia U23

George Ganea, fiul lui Ionel Ganea
George Ganea, fiul lui Ionel Ganea

George Ganea (22 de ani) joacă pe postul de atacant la Viitorul Constanța. Tânărul se poate lăuda cu prezențe la echipa națională a României încă din 2014. Acesta a făcut o impresie foarte bună în meciul România U23 – Australia U23 (scor 1-0).

Fiul lui Ionel Ganea a marcat singurul gol al partidei în minutul 9. Atacantul a preluat o pasă de la 50 de metri venită de la Andrei Ciobanu și a reușit să aducă victoria României. El ar fi putut să înscrie iar după trei minute de la primul gol, însă a ratat cu poarta goală.

Ganea „Mare” l-a criticat pe Ganea „Mic”. Unde mai are de lucrat jucătorul celor de la Viitorul

Ionel Ganea nu se ferește să fie critic în public la adresa fiului său. Cu toate că a marcat singurul gol al partidei, aducând victoria României, fostul fotbalist nu este mulțumit de prestația fiului său. Aceasta este de părere că George Ganea nu are suficientă dorință și se relaxează total după ce a măcar un gol.

A gândit bine faza golului, la fel și execuția. Și-a ales-o bine. Prestația lui, per total, a fost destul de bună. Nu-mi place însă că se relaxează după o reușită. Nu-i normal.

El trebuie să-și propună să marcheze și al doilea gol, și al treilea gol. Mai e un pic de lucru cu el, la partea de dorință.

Echipa nu a jucat atât de bine în repriza a doua, ne-am mulțumit cu 1-0. Adversarul a fost destul de bun, au jucat agresiv, am văzut răutate, dorință. Mi-au mai plăcut de la noi Ciobanu și cei din apărare”, a declarat Ganea la Telekom Sport.

România U23 – Australia U23 a fost ultimul examen al „tricolorilor” înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sub îndrumarea lui Nicolae Dică, secundul selecționerului Mirel Rădoi, reprezentativa U23 a României a efectuat un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella, unde a avut programate și două jocuri amicale, împotriva Mexicului și Australiei, selecționate calificate, de asemenea, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Programul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo:

Joi, 22 iulie

Noua Zeelandă – Coreea de Sud (ora locală 17:00, Kashima)

Honduras – România (ora locală 20:00, Kashima) 14:00, ora României

Duminică, 25 iulie

Noua Zeelandă – Honduras (ora locală 17:00, Kashima)
România – Coreea de Sud (ora locală 20:00), Kashima) 14:00, ora României

Miercuri, 28 iulie

România – Noua Zeelandă (ora locală 17:30, Sapporo) 11:30, ora României
Coreea de Sud – Honduras (ora locală 17:30, Yokohama)