Ionuț Badea, fără reacție la înfrângerea echipei sale. „Nu am în ADN reacții exagerate”

Moldoveanu Camelia / 18.03.2022, 20:31
Ionuț Badea, fără reacție la înfrângerea echipei sale. „Nu am în ADN reacții exagerate”

UTA arad a pierdut în fața celor de la FC Botoșani cu 0-1, iar Ionuț Badea pare a fi resemnat. Antrenorul arădenilor a subliniat faptul că în ADN nu are „reacțiile exagerate”, motiv pentru care se păstrează extrem de calm.

Ionuț Badea, calm după eșecul cu FC Botoșani: „E un proces”

Meciul FC Botoșani – UTA a fost unul extrem de slab. Moldovenii au deschis scorul în minutul 7 prin Jaja Silva, iar arădenii n-au reușit să se apropie prea mult de poarta adversă.

Cu toate că elevii săi nu i-au pus în dificultate deloc pe moldoveni, Ionuț Badea a fost extrem de calm după eșec. Acesta a explicat că, de fel, nu are reacții exagerate. Cu toate acestea, tehnicianul este conștient că echipa sa trebuie să acumuleze puncte în play-out.

Din păcate, am intrat mai greu în meci, după care am deprins și noi. Nu e rezultatul pe care ni-l doream. După pauză am încercat mai mult, dar nu am avut situațiile pe care le doream.

E un proces. Eu, ca personalitate, nu am în ADN, ca la fiecare meci să am reacţii exagerate. E un proces la care ne-am angrenat cu toţii. O să fie două săptămâni de pregătire. Sunt puncte pe care trebuie să le luăm”, a declarat Ionuț Badea, la finalul jocului cu FC Botoșani.

Elevii lui Ionuț Badea se află pe locul trei în play-out, cu 23 de puncte, după înfrângerea în fața moldovenilor. De partea cealaltă, FC Botoșani este liderul play-out-ului, cu 29 de puncte. UTA Arad urmează să se confrunte cu Gaz Metan Mediaș. Meciul o să de dispute sâmbătă, 2 aprilie.

Moldovenii încă își „ling rănile”

Marius Croitoru nu a trecut încă peste faptul că FC Botoșani a ratat accederea în play-off în ultima etapă a sezonului regulat
Chiar și așa, moldovenii și-au fixat un nou target, acela de a prinde locurile de baraj pentru Conference League. Și sunt optimiști că îl vor putea atinge, chiar dacă admit că lupta nu va fi una deloc ușoară.

A contat mai puțin că adversarul a avut dificultăți. Am încercat să ne facem jocul nostru și în mare parte am reușit. Puteam să marcăm mai multe goluri. Nu e ușor pentru el (n.r. Marius Croitoru). Vă dați seama că suferă foarte mult. Și băieții. Încă suferim și lucrul ăsta se vede. Noul obiectiv pe care îl avem poate fi atins, dar trebuie să fim atenți. Ne dorim foarte mult. Îi așteptăm pe cei de la Arad, am făcut un meci foarte bun acolo. Cred că între aceste două echipe, plus Sepsi și Rapid, va fi marea luptă pentru primele locuri din play-out”, a spus secundul lui Marius Croitoru la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaș

Echipe de star: FC Botoșani – UTA Arad

FC BOTOȘANI: Pap – Braun, Haruț, Șeroni, Țigănașu – Papa, Dican, Tîrcoveanu – Mailat, Jaja, Roman II
REZERVE: Contra, Dragu, D. Croitoru, Petkovski, Florescu, Mateus Santos, Grubac, Tisdell, Fili
ANTRENOR: Marius Croitoru

UTA ARAD: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Batha, Ubbink – Vorobjovas, Miculescu, Cardoso, Otele
REZERVE: Balauru, Shlyakov, Dima, Cibi, Hrezdac, Pătlăgică, Laukzemis, Mericioiu
ABSENT: Ongaro (accidentat)
ANTRENOR: Ionuț Badea

Stadion: Municipal (Botoşani)
Arbitru: Coza Ionuţ (Cernica) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Gheorghe Bogdan (Bucureşti)