Ionuț Negoiță își pune cenușă în cap, față de un jucător al lui Dinamo: ”Îmi cer scuze public!”. Care este motivul regretelor

Bordei Radu / 20.08.2021, 15:54
Ionuț Negoiță își pune cenușă în cap, față de un jucător al lui Dinamo: ”Îmi cer scuze public!”. Care este motivul regretelor

Ionuț Negoiță a dat în spate și unul din cele mai mari scandaluri din fotbalul românesc, a ajuns la final. Totul s-a petrecut pe vremea când omul de afaceri era proprietar la Dinamo. Acesta a lansat niște acuzații incredibile la adresa unui jucător care activa pentru clubul pe care îl patrona.

Momentul a venit în 2015, după un derby pierdut de Dinamo, cu FCSB. Roș-albaștrii au câștigat cu 3 la 1, asta după un meci în care Ștefan Bărboianu a fost eliminat. Fundașul dreapta a avut o evoluție slabă și a declanșat furia lui Negoiță. Acesta l-a acuzat pe fotbalist că nu și-ar fi apărat corect șansele.

Ionuț Negoiță a acuzat, dar nu a probat. Fostul acționar majoritar de la Dinamo a trebuit să își ceară scuze public

„Știu locul, știu suma, știu despre cât este vorba și voi merge la autorități” a fost afirmația care era să arunce fotbalul în aer. Șeful de la Dinamo își acuza jucătorul că ar fi trântit meciul, în favoarea FCSB-ului. Ștefan Bărboianu a fost dat afară, dar fotbalistul nu a stat cu mâinile în sân. A reacționat imediat și l-a dat în judecată pe omul de afaceri.

Când era așteptat să vină să arate ce știe, Ionuț Negoiță n-a mai avut ce să facă. De aceea, Bărboianu a câștigat procesul cu fostul său patron, dar acțiunea a continuat. Asta până când șeful de la RIN a îndeplinit toate obligațiile și, mai ale, și-a cerut scuze public.

Îi cer scuze public lui Ștefan Bărboianu, declarațiile mele în acel moment nu au avut niciun fundament. Am fost influențat negativ de cei din jur, a declarat omul de afaceri

Negoiță, bun de plată. Cât a câștigat Bărboianu după procesul câștigat cu fostul patron de la Dinamo

După ce a primit decizia definitivă, anul trecut, Bărboianu a și încasat 7000 de euro de la Negoiță. „Pe mine mă interesează să se vadă că am fost nevinovat” a declarat fotbalistul. Deși a plătit imediat, patronul de la RIN n-a respectat toate punctele care erau prevăzute în dosar. De aceea, instanța îl penalizase pe omul de afaceri cu 100 de euro, zilnic, în cazul nerespectării clauzelor.

Bărboianu aștepta, în special, o conferință de presă sau un interviu în care fostul finanțator din Ștefan cel Mare să recunoască că a greșit. Aceasta era doleanța cea mai mare a fostului fundaș al „câinilor”. Cum Negoiță nu s-a conformat imediat, Bărboianu a mai acumulat peste 10.000 de euro daune.

Acum, însă, litigiul s-a încheiat o dată pentru totdeauna.