Ionuț Radu poate rămâne în Serie A. Internaționalul român este dorit la o echipă de tradiție

Ștefănescu Dragoș 29.11.2022, 11:59
Ionuț Radu poate rămâne în Serie A. Internaționalul român este dorit la o echipă de tradiție

Aventura lui Ionuț Radu la Cremonese este aproape de final, iar revenirea sa la Inter este puțin probabilă. În aceste condiții, internaționalul român va trebui să-și găsească o nouă echipă. Totuși, Radu ar putea rămâne în Serie A. O echipă de tradiție și-a manifestat deja interesul pentru portarul român.

Ionuț Radu, dorit la o echipă de tradiție din Serie A

Împrumutul lui Ionuț Radu (25 de ani) la Cremonese se apropie de final, iar formația italiană nu pare interesată de un transfer definitiv. Totodată, internaționalul român are șanse mici să se întoarcă la Inter Milano.

În aceste condiții, impresarul Oscar Damiani a demarat căutările unei noi echipe pentru Ionuț Radu. Potrivit fcinternews.it, Sampdoria este interesată de serviciile internaționalului român. Unul dintre portarii formației genoveze, Nicola Ravaglia, este dorit chiar de Cremonese. Astfel, Sampdoria va avea nevoie de un nou portar, iar cel vizat este Ionuț Radu. Internaționalul român este dorit ca primă rezervă a lui  Emil Audero. Radu vrea totuși o echipă la care să fie titular, astfel că impresarul său va continua căutările și în alte campionate.

Presa italiană consideră că evoluțiile mai puțin inspirate, dar și accidentările, au făcut ca Ionuț Radu să piardă lupta cu Marco Carnesecchi pentru postul de titular în poarta lui Cremonese.

Câteva greșeli pentru echipa lui, amplificate de cea recentă din tricoul lui Inter, plus câteva parade bune.

A avut și ghinion: accidentarea din meciul cu Napoli. Cele 19 goluri încasate până acum au înclinat balanța către o despărțire de Cremonese.

Pentru că, în acest moment, cine îl va mai putea scoate din poartă pe Carnesecchi?”, au titrat cei de la Calcio Mercato.

Antrenorul lui Cremonese i-a acordat multă încredere lui Radu

Massimiliano Alvini, antrenorul lui Cremonese, are o părere foarte bună despre Ionuț Radu. Tehnicianul i-a acordat multă încredere internaționalului român și l-a lăudat public când a avut ocazia.

Nu numai eu am avut încredere în el, întreaga echipă Cremonese a avut. Aş vrea să subliniez declaraţia pe care clubul a dat-o despre băiat după greşeala din prima etapă. Merită încredere, în privinţa caracterului şi la nivel tehnic e foarte bun. Cel mai bun de pe teren în meciul cu Atalanta?

A fost etichetat foarte repede pentru o greşeală pe care a făcut-o în sezonul trecut, o greşeală care se poate întâmpla. E un băiat sensibil, am muncit foarte mult ca să-l ajutăm. Avem încredere în el şi are evoluţii bune acum. Vrem ca el să continue să progreseze pe această cale.”, a declarat Massimiliano Alvini.

Urmăriți Playsport.ro și pe