Iordănescu își face griji mari înaintea meciului de la Mediaș: ”Nu știm ce vom găsi acolo!” De ce îi este teamă lui Edi

Olteanu Ștefan 19.02.2021, 17:12
Iordănescu își face griji mari înaintea meciului de la Mediaș: ”Nu știm ce vom găsi acolo!” De ce îi este teamă lui Edi

Edi Iordănescu își face griji înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș din Liga I. Antrenorul campioanei a declarat la conferința de presă că se teme de starea gazonului la ora meciului. Tot la conferință, Iordănescu a făcut din nou referire și la arbitraj, pe care l-a acuzat pentru pierderea celor două puncte cu Voluntari.

Iordănescu își face griji mari înaintea meciului de la Mediaș

Edi Iordănescu își dorește cele trei puncte din deplasarea de la Mediaș, însă își face griji despre condițiile în care se va juca partida.
Pe arena din Mediaș evoluează atât Gaz Metan, cât și Hermannstadt, care are stadionul în renovare. În acest context, luând în considerare și temperaturile scăzute din ultima săptămână, gazonul ar putea prezenta probleme.
Edi Iordănescu a tras un semnal de alarmă și a vorbit despre acest lucru la conferință:

Sunt mulți factori externi care afectează rezultatele și jocul echipelor, clima, gazonul. Există probleme și cu terenurile pe care se antrenează echipele. Toți factorii ăștia afectează. Mergem la Mediaș, unde joacă două echipe, nu știu ce vom găsi acolo”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a taxat din nou arbitrajul

CFR Cluj a remizat în ultima etapă scor 0-0 pe teren propriu cu Voluntari. În fața penultimei clasate din Liga I, Edi Iordănescu a acuzat un gol anulat pe nedrept al campioanei. De asemenea, antrenorul a solicitate și două lovituri de la 11 metri pentru CFR Cluj, care nu au fost acordate.
Înaintea duelului cu Mediaș, Iordănescu a vorbit din nou despre abritrajul „catastrofal” de la meciul cu Voluntari:

Eu nu evaluez arbitrul, nu am capacitatea asta, am spus mereu că am încredere în arbitrajul românesc, chiar dacă venim după o experiență neplăcută, care ne-a luat două puncte. După meciul cu Voluntari, eu mi-am spus părerea despre decizii, care au fost catastrofale.
A avut o seară neinspirată și ne-a privat de două puncte. Sper ca la următoarele jocuri să nu fie greșeli sau să fie greșeli care să nu influențeze rezultatul. Îmi doresc să avem VAR, factorul sportiv ar prima”, a spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu, în continuare supărat pe arbitrajul de la CFR Cluj 0-0 Voluntari
Edi Iordănescu, în continuare supărat pe arbitrajul de la CFR Cluj 0-0 Voluntari

Iordănescu: „Nu mai comentez ce zic cei de la FCSB”

Antrenorul campioanei a evitat să mai răspundă în momentul în care a fost întrebat de rivala FCSB. Roș-albaștrii i-au acuzat pe cei de la CFR Cluj de „hoție”, fâcând referire tot la arbitraj:

Am văzut la ultimul meci al nostru practicile noastre murdare. Nu mai vreau să comentez ce zic cei de la FCSB. Eu am comentat doar despre noi, nu despre alte echipe”, a transmis Edi Iordănescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe