Iordănescu nu l-a iertat pe Gigi Becali și s-a răzbunat. Ce zice de Dică

Bădulescu Silvian / 28.07.2022, 14:16
Iordănescu nu l-a iertat pe Gigi Becali și s-a răzbunat. Ce zice de Dică

Anghel Iordănescu a vorbit despre revenirea lui Nicolae Dică pe banca celor de la FCSB. Mai mult, „Tata Puiu” a vorbit și despre șansele echipei de a trece de georgienii de la Saburtalo.

„Sunt convins că are puterea să facă treabă bună la FCSB!”

Nicolae Dică a revenit pe banca celor de la FCSB. Patronul Gigi Becali a promis că, timp de 15 etape, nu se va implica la echipă în schimbări. Totuși, Anghel Iordănescu l-a avertizat pe fostul secund de la echipa națională.

Mă bucur că Dică s-a întors în fotbal, în antrenorat. Sunt convins că are puterea să facă treabă bună la FCSB. Problema este dacă cel care conduce îi va da așa cum i-a promis, cele 15 etape să facă ceea ce crede el. I-a mai promis și altcuiva care avea și o clauză. Pe Gigi nu îl schimbă nimeni. Gigi este Gigi. Spune că nu va mai investi. Să fim serioși, toți patronii sunt finanțatori. Eu nu cred că Gigi a pierdut la FCSB.”,a declarat Anghel Iordănescu la Digi Sport.

Nicolae Dică a mai pregătit-o pe FCSB din iunie 2017 până pe 23 decembrie 2018. Echipa din Berceni a avut 80 de meciuri disputate sub comanda sa. Atunci, Dică a plecat cu scandal, dar s-a întors în aceasă săptămână.

„Avem nevoie de aceste calificări”

„Tata Puiu” consideră că FCSB se va califica.

Dacă luăm în calcul că unul dintre cei mai valoroși jucători din Liga 1 a plecat chiar înaintea acestui meci, putem spune că va fi greu, dar eu cred că FCSB se va califica, indiferent dacă a venit un nou antrenor. Lucrurile se vor schimba total.”

Anghel Iordănescu a vorbit și despre celelalte echipe românești angrenate în competițiile europene.

Echipele noastre care au jucat un rol important în competiția internă, CFR, Universitatea Craiova, FCSB, nu au avut un start prea bun, nici în campionat, nici în Europa. CFR s-a calificat și sunt convins că se vor califica și Craiova, Sepsi sau FCSB. Avem nevoie de aceste calificări. Va fi cu totul altceva în acest retur.”

Programul echipelor românești în Europa

Inter Escaldes 1-1 CFR Cluj (0-3 în tur, 1-4 la general). Ardelenii vor întâlni pe Șahtior Solygorsk.

FCSB – Saburtalo, Arena Națională, ora 20.30 (0-1 tur). Echipa învingătoare va întâlni pe Vikingur sau Streda (0-2 tur).

Olimpija Ljubljana – Sepsi OSK, Stadion „Stozice”, ora 20.00 (1-3 tur). Echipa învingătoare va întâlni pe Rijeka sau Djurgarden (1-2 tur).

Universitatea Craiova – Vllaznia, Stadion „Ion Oblemenco”, ora 20.30 (1-1 tur). Echipa învingătoare va întâlni pe Zorya Luhansk în turul următor.