Schimbă Edi căpitanul naționalei? „E un pic ciudat să te duci la EURO cu un căpitan de la Damac, cu tot respectul!”. Exclusiv

Alex Matei 20.11.2023, 21:41
Schimbă Edi căpitanul naționalei? „E un pic ciudat să te duci la EURO cu un căpitan de la Damac, cu tot respectul!”. Exclusiv

Se coace un nou scandal. Impresarul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, a făcut declarații explozive în direct, la PlaySport LIVE, emisiunea moderată de către Ioana Cosma.

Florin Manea susține că foarte curând, Radu Drăgușin va deveni liderul naționalei.

„Cu siguranță va fi noul lider al naționalei. Dacă se va și transfera la un club mare… E născut să fie lider, se impune în timpul jocului. A învățat bine și tactic, are 12 meciuri și niciun cartonaș galben. În Italia, e mare lucru. Înseamnă că te poziționezi foarte bine dacă n-ai niciun galben în 12 meciuri”, a punctat Manea.

Florin Manea îl vede pe Radu Drăgușin căpitan la națională: „E un pic ciudat să te duci la EURO cu un căpitan de la Damac”

Agentul crede că a venit momentul ca Edi Iordănescu să schimbe căpitanul.

„Nicușor Stanciu, cred eu. E un jucător cu care am lucrat, îl știu de mic, dar cred că-l va urma Radu. Mai ales din vară, dacă se va transfera la un club important (…) Cu tot respectul pentru Nicușor, e un pic ciudat să te duci la EURO cu un căpitan de la Damac (Arabia Saudită)”, crede impresarul.

Andrei Rațiu, în atenția impresarilor

Florin Manea a remarcat, de asemenea, performanțele fundașului Rațiu, jucătorul român de la Rayo.

„Spania e un campionat puternic, mă bucur pentru Rațiu că a reușit să prindă meciuri titular. Să joci la Real

Eu sper ca după EURO, acești jucători care vor evolua să prindă transferuri mai bune, măriri de contract, avem nevoie de jucători români în campionatele puternice”, a mai declarat Manea.

Comentarii laudative la adresa lui Rațiu a făcut și Cosmin Contra, fost fundaș dreapta la Getafe, Milan și Atletico.

Urmăriți Playsport.ro și pe