Ipoteză scandaloasă despre Simona Halep și Mouratoglou. Cei doi s-ar fi apropiat suspect de mult unul de celălalt

Gheorghiu Dan 09.08.2022, 13:31
Ipoteză scandaloasă despre Simona Halep și Mouratoglou. Cei doi s-ar fi apropiat suspect de mult unul de celălalt

Relația profesională dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou decurge foarte bine. Dovadă stă faptul că jucătoarea de 30 de ani a urcat constant în clasamentul WTA de când a început să lucreze cu antrenorul francez de origine greacă.

Simona Halep și Patrick Mouratoglou dau semne că sunt foarte fericiți să lucreze împreună

După ultima actualizare a clasamentului, Simona Halep a ajuns pe locul 15 în lume. Astfel, ea se apropie cu pași repezi de îndeplinirea obiectivului stabilit în momentul în care a început colaborarea cu Mouratoglou, respectiv revenirea în top 10 WTA.

Este clar că francezul a avut un aport semnificativ în această revenire fantastică a Simonei, care anul trecut prin clipe de coșmar din cauza mai multor accidentări și a fost chiar aproape să se lase de tenis, după cum chiar ea a dezvăluit recent. De altfel, Halep se folosește de fiecare ocazie pe care o are pentru a sublinia cât de bine se simte alături de Patrick Mouratoglou și cât de mult a ajutat-o și o ajută acesta.

De asemenea, și francezul este încântat de colaborarea cu Simona Halep și o spune de câte ori are ocazia. Aceste schimburi de comentarii prietenoase dintre cei doi au dat naștere unor supoziții legate de faptul că între ei ar putea fi chiar ceva mai mult decât doar o colaborare profesională sau doar o prietenie obișnuită.

Se zvonește că între cei doi ar putea fi ceva mai mult decât doar o colaborare sportivă

Jurnaliștii de la mediaflux.ro susțin că dețin informații conform cărora Simona Halep și Patrick Mouratoglou ar avea o relație amoroasă. Mai mult, jucătoarea de tenis ar lua în calcul chiar despărțirea de Toni Iuruc, cel cu care s-a căsătorit recent. Aceste informații nu au fost momentan validate, iar totul rămâne doar la stadiul de ipoteză.

Cel mai recent, Simona Halep a spus în cadrul unei conferințe de presă că întâlnirea cu Patrick Mouratoglou a fost „cel mai bun lucru care i se putea întâmpla”. Asta în condițiile în care sportiva din Constanța vorbește tot mai rar despre soțul său în aparițiile sale publice.

În primul rând, Cahill m-a părăsit pe mine. Nu l-am părăsit eu. Nu-l voi compara pe Cahill cu Mouratoglou. Sunt foarte diferiți. Dar pot spune că să-l întâlnesc cu Patrick este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Este uimitor și mă bucur foarte mult de această perioadă.

M-a făcut să iubesc tenisul din nou și să iubesc să muncesc, ceea ce nu s-a întâmplat înainte. Tot ce e în jurul meu ține de Mouratoglou și de academia lui. Echipa este 100% a lui. Am făcut această schimbare. Am început ceva nou și deja mă bucur foarte mult. Am avut încredere în el din prima secundă.

Nu știam nimic despre el, nu ne-am întâlnit și nu am vorbit înainte. Totul e nou, dar am încredere în el și mă simt în siguranță”, a spus Simona Halep recent.

Schimb de declarații măgulitoare între Simona Halep și Mouratoglou

De asemenea, și Mouratoglou a subliniat cât de multă bucurie îi aduce faptul că poate lucra în fiecare zi alături de fostul lider WTA. Mai mult, francezul a spus chiar și că o iubește pe jucătoarea din România.

„Eu și cu ea ne bucurăm mult de ceea ce facem. Ne înțelegem foarte bine. Să fim pe teren, să ne trezim dimineața să lucrăm e o plăcere pentru amândoi. Așa cum spune Mike Tyson, niciun boxer nu e mai periculos decât unul fericit. Aici avem o jucătoare de tenis fericită.

Acesta este, într-un mod, motivul pentru care joacă atât de bine. E o jucătoare fabuloasă. Este o oportunitate pentru mine să lucrez cu ea. Are o personalitate incredibilă, ce merită să o descoperi. Cu cât o cunoști mai mult, cu atât o iubești mai mult”, a spus Patrick Mouratoglou într-un interviu pentru Tennis Majors.

CITEȘTE ȘI Simona Halep promite un nou turneu mare. „Sper ca Patrick Mouratoglou să fie mândru!” Ce obiectiv anunță după victoria din turul 1 de la Toronto