Ireal: se întâmplă în 2021! Imagini incredibile cu un stadion arhiplin cu fani fără mască!

Gabriel Peneș / 06.04.2021, 22:44
Ireal: se întâmplă în 2021! Imagini incredibile cu un stadion arhiplin cu fani fără mască!

Ireal: se întâmplă în 2021! Imagini incredibile cu un stadion arhiplin cu fani fără mască! S-ar părea că e vorba de o situație din vremurile de dinainte de pandemie. Dar nu, este vorba de un meci disputat ieri, în SUA. Partida s-a desfășurat în cadrul Major League Baseball în fața a 40.000 de spectatori.

Ireal: se întâmplă în 2021!

Dacă în Europa, inclusiv în România, competițiile sportive au loc fără spectatori, nu la fel e în SUA. Ireal: se întâmplă în 2021! Imagini incredibile cu un stadion arhiplin cu fani fără mască! Pare de neînchipuit, dar 40.000 de oameni au luat cu asalt stadionul Globe Life Field din Arlington, Texas. Toți, fără mască pe figură! Ei au asistat la partida dintre Texas Rangers și Toronto Blue Jays, scor 2-6, din Major League Baseball (MLB), scrie eurosport.ro.

SUA este țara cea mai lovită de pandemie. Aici se înregistrează aproape un sfert din cazurile mortale cauzate de Covid-19. 555.000 de decese au fost consemnate până acum și aproape 31 de milioane de infectări. Texasul este al doilea stat american, după California, cu cei mai mulți morți din cauza coronavirusului, aproape 49.000 de cazuri. Cu toate acestea, autoritățile locale au decis, luna trecută, relaxarea măsurilor contra virusului mortal. Inclusiv renunțarea la obligativitatea purtării măștii.

Imagini incredibile cu un stadion arhiplin cu fani fără mască!

Mai multe echipe de baseball au anunțat că vor permite fanilor revenirea în tribune, dar la capcități mai reduse. N-a fost cazul celor de la Texas Rangers care au pus spre vânzare numărul maxim de bilete. Ele s-au vândut în totalitate, după cum arată și imaginile. În Europa, pe de altă parte, UEFA a decis ca meciurile de la Euro 2020 să se desfășoare cu spectatori. Forul continental a decis să lase ca numărul acestora să fie decis de țările care găzduiesc partidele respective.

În România, Ministerul Tineretului și Sporturilor, Eduard Novak, a declarat că vor fi 12.500 de spectatori în tribune la fiecare meci de pe Arena Națională de la EURO 2020. În același timp, Federația Engleză de Fotbal a anunțat că are de gând să umple tribunele stadionului Wembley la cel puţin 50% din capacitatea acestor, respectiv 45.000 de locuri, potrivit cotidianului The Sun. Celebra arenă va găzdui semifinalele şi finala Campionatului European. De asemenea, Comitetul local de organizare de la Sankt Petersburg a anunţat, miercuri, că Gazprom Arena va putea fi ocupată până la 50 la sută din capacitatea sa, care este de 68.000 de locuri, la cele patru meciuri pe care le va găzdui la EURO 2020 de fotbal, conform Agerpres.