Ironii la adresa lui Hagi, după declarația asta: ”Rangers e cea mai bună echipă din Europa”. Presa străină: „Să nu le spuneți asta celor de la Bayern”

Gabriel Eșanu 01.01.2021, 16:55
Ironii la adresa lui Hagi, după declarația asta: ”Rangers e cea mai bună echipă din Europa”. Presa străină: „Să nu le spuneți asta celor de la Bayern”

Gheorghe Hagi este încântat de progresul pe care fiul său îl face în tricoul celor de la Glasgow Rangers. Nici măcar perioada în care Ianis fusese trecut pe banca de rezerve nu l-a deranjat pe „Rege”. Patronul echipei Viitorul spune că este normal ca fiul său să nu aibă locul de titular garantat. În condiţiile în care Glasgow Rangers are un lot foarte competitiv. În dorinţa sa de a lăuda jocul liderului din Scoţia, Hagi senior a mers un pic prea departe. A spus despre Rangers că este cea mai bună echipă din Europa. Spre amuzamentul unor jurnalişti de la publicaţii importante din Europa.

Glasgow Rangers are un sezon excelent, în care a suferit o singură înfrângere. Cu St. Mirren, în Cupa Ligii

„Să nu le spuneţi celor de la Bayern Munchen”, s-au amuzat cei de la Goal.com.

„Sezonul a început în iulie, nu în noiembrie. Repet: Ianis joacă atunci când consideră antrenorul că trebuie. Joacă la o echipă fenomenală, cea mai bună din Europa. E singura echipă care n-a pierdut niciun meci și cea care a luat cele mai puține goluri. Și eu am fost la Real Madrid și la Barcelona. O dată jucam, altă dată nu. Rangers e un club mare”, declarase Gheorghe Hagi pentru GSP.

Rezultatele obţinute de Glasgow Rangers în acest sezon au fost cu adevărat spectaculoase. Dar trebuie ţinut cont că echipa lui Ianis Hagi nu a avut multe meciuri cu adversare de top. Poate doar cu excepţia celor două confruntări cu Benfica, ambele încheiate la egalitate, în Europa League. Campionatul Scoţiei este unul de nivel secundar, iar Rangers este în a doua competiţie europeană.

Ianis Hagi a jucat 25 de meciuri în toate competițiile pentru Glasgow Rangers în actualul sezon. A marcat patru goluri și a dat și 10 pase decisive. Echipa lui Steven Gerrard este neînvinsă în campionat și în prima ligă din Scoția. Singurul eșec al sezonului suferit de „albaștri” a fost pe 16 decembrie, în Cupa Ligii, cu St. Mirren, scor 2-3. Ianis Hagi a fost introdus în minutul 84 în acel joc. În Europa League, Rangers a câștigat grupa în fața celor de la Benfica. Și va înfrunta pe Antwerp în primul meci din faza eliminatorie a competiției.

În campionat, Glasgow Rangers este lider autoritar, cu un avans de 16 puncte în fața celor de la Celtic. 59 de puncte în 21 de partide a obținut formația lui Ianis. Celtic are doar 43, dar are și trei partide mai puțin disputate decât marea rivală.

Urmăriți Playsport.ro și pe